И Азис ще води "Къртицата"

 

Рут с ултиматум да напусне шоуто

 

 

Още една от звездите, напуснали преждевременно "Къртицата", се завръща в Базата, но не като Заселник, а като телевизионен водещ. Поп-фолк иконата Азис ще замести своята приятелка Николета Лозанова пред камерите на шоуто, като водещ на дейли епизода в понеделник вечер.  

 

 

През последните няколко дни Рут и Любо не правят сериозни опити да скрият привличането помежду им. Има моменти, в които Рут показва, че се дразни на бившия баскетболист, но в същото време така и не се отказва от неговата компания. Двамата са постоянно заедно, отделени от Групата, която не спира да коментира флирта им.

 

 

 

 

Ще се раздели ли певицата с настоящия си приятел?

 

 

Поводът за тези опасения на Рут е срещата ѝ с нейния приятел в Базата, на която той ѝ поставил ултиматум да напусне шоуто преждевременно. Докато Рут и Любо преживяват първите си любовни трепети, Киро, Тодор и Гибона се чудят какво да измислят, за да преборят скуката. Така докато скучаят на припек под пролетното слънце, двамата нови близнаци – Киро и Тодор и техният наставник– Гибона, решават, че трябва да направят нещо ексцентрично и по-точно -  да изрусят косите си!  Предложението дойде от Кирил, който смята, че ще е забавно тримата да се появат на живото предаване в четвъртък вечер перхидролени. На въпрос на Гибона как предлага да обяснят решението си Тодор коментира: "Ще им кажем, че искаме да внесем малко атмосфера и да бъдем различни."

 

 

 

 

За участниците в "Къртицата" спокойно може да се каже, че са нощни птици. Ето защо поредната "Нощ на Къртицата" ще бъде малко след обичайното време за тяхното заспиване – рано сутринта. Изненадващо, това се оказа и първата успешна "Нощ на Къртицата" за Групата. Героят в тази битка е Тони Христов, а предизвикателството донесе на Жени  втора сериозна контузия. Тя е с възпалено сухожилие и лекарите ѝ наложиха седем дневно домашно лечение при Моро и Валя.

 

 

Чети и: Мариана Попова – акустично

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу