Oчи и огнени лабиринти очакват Заселниците в Базата

 

Гибона или Кирил Ефремов най-подозирани за Къртицата

 

 

Още преди изпитанията довечера, Заселниците вече са разделени на лагери заради съмненията си кой е Къртицата. Според част от тях саботьорът в Групата е Гибона, докато други са на мнение, че това е  Кирил Ефремов.

 

 

В двойната игра на Гибона е убедена най-вече Емануела, която го провокира с въпроса: "Знаеш ли как се наричат тези, които отиват от Левски в ЦСКА? Хамелеони". Според нея Къртицата е именно това – хамелeон. Битовият комфорт, обаче, надделява над желанието на фолк певицата да разкрие Къртицата и тя коментира: "А кой ще мие чиниите и подрежда Базата, ако те изгонят? За това няма да те номинирам". Търсейки нова изкупителна жертва, Емануела насочи съмненията си към Кирил.

 

 

 

 

Екзотична вечеря очаква Заселниците в Базата по време на живото предаване днес. За теста Предверие, наречен "Окото на Къртицата", участниците ще трябва да похапнат очи от различни животни, а за да е успешно това изпитание, всички, без изключение, трябва да преборят погнусата си и да изядат нетрадиционната вечеря.

 

 

Арената ще очаква Заселниците в Голямата битка, наречена "Огненият лабиринт", където те ще се разделят на два отбора. Ако успеят да преминат през това изпитание участниците ще получат нещо ценно, което им беше отнето – техните лични дневници. Задачата няма да е никак лесна, тъй като в лабиринта ще има много фалшиви пресечки и стени с огнени тръби.

 

 

Битката ще се проведе на два етапа. В първия кръг участниците ще са разделени на двойки - единият ще бъде в Лабиринта с превръзка на очи, а другият ще  го направлява извън лабиринта, с помощта на карта и радиостанция. Така един по един всеки, трябва да достигне центъра на лабиринта. През вторият етап, участниците ще вземат дневниците си, ще си махнат превръзките от очите и около тях ще избухват огнени бомби. За да се спасят Заселниците, трябва да намерят изхода сами, без помощ и за определено време.

 

 

Кого ще номинират зрителите тази вечер, с кого ще пожелае Жени Калканджиева да прекара двадесет и четири часа при ромското семейство и дали Групата ще победи Къртицата в изпитанието "Огненият лабиринт"? Всичко това ще стане ясно по време на живото предаване днес, когато гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Ути Бъчваров, Мика Стоичкова, Фънки, Кали, Мартина Вачкова и последната изгонена участничка - Миглена Каканашева.

 

 

Търси "Къртицата" от понеделник до събота, 20:00, TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу