Още четирима отпаднаха от "Гласът на България"

Емилия Валенти

 

Всеки от участниците показа, че е истински борец

 

 

Специалният епизод на "Гласът на България" по bTV изправи пред много тежък избор четиримата треньори Вики, Данчо Караджов, Преслава и Миро. След резултатите от зрителския вот, който спаси от елиминации Христо Младенов, Тодор Георгиев, Вася Попова и Николета Станойкова, последваха много оспорвани музикални битки, в които всеки един от участниците в "Гласът на България" показа, че е истински борец.

 

 

Мечтата да спечелят титлата и обучението в престижния музикален колеж Бъркли не се сбъдна за Яница Рагева, Няголета Желева, Емилия Валенти и Мадлен Ковачева, но те продължават смело напред  към покоряването на други престижни сцени.

 

 

Яница Радева

 

 

В двубоите за оставане в състезанието треньорите оцениха високо изпълненията на всички участници, но избраха напред да продължат Станислава Семова, Цветелин Николов, Венцислав Кътов и Надежда Димитрова. Сега, единствено в техните ръце е отговорността да се подготвят добре за следващото си появяване на сцената на "Гласът на България" и да оправдаят доверието на своите треньори.

 

 

Изпълненията на кандидатите за "Гласът на България" може да чуете отново и по радио N-JOY. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто, очаквайте всеки вторник и сряда на живо в ефира на радиото.

 

 

Чети и: Paco Maroto гостува в клуб Cosmo на 11 май

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу