Кристина Несторова ще се бори за оставане в "Къртицата"

 

Кирил Ефремов и Божидар Искренов-Гибона – основни заподозрени за саботьори от Групата

 

 

Номинации и елиминации – най-напрегнатият момент от седмицата предстои на Заселниците по време на живото предаване тази вечер. Един от тях ще напусне завинаги Базата.

 

 

Във вторник зрителите направиха своя избор, като най-много от тях заподозряха Кристина за саботьор в Базата. Срещу кого ще се изправи красавицата тази вечер на тест-елиминацията, ще стане ясно след ритуала в Пещерата, където всеки от Заселниците ще забие копието на съмнението. Двамата основни заподозрени в Базата продължават да са Кирил Ефремов и Божидар Искренов-Гибона.

 

 

Заселниците са разделени в мненията си кой от двамата е по-вероятният саботьор, но Групата е обединена в желанието си да разконспирира Къртицата. Заселниците получиха нова улика, относно самоличността на Къртицата. В Базата се появи календар с въпросителна. Пръв в разследването на този знак се включи Деян Донков, който попита "Кой се е снимал в календар за 2013г.?". Според Рут, това е футболен календар, а за Емануела това, разбира се, е знак към Марияна. Конфликтът между фолк певицата и Марияна се изостря и Емануела смята, че именно тя е Къртицата, тъй като “"я е футболен фен и се държи като мъж".

 

 

 

 

По време на живото предаване водещият Иван ще провокира Групата да избере един участник, към когото да бъде отправено изкушение, което касае всички. Избраният от Групата трябва да реши дали да пожертва 1000 лева от бюджета на Групата, за да получат всички шанса да гледат видеозапис от скоковете им с парашут.

 

 

Гости в студиото на Иван и Андрей довечера ще бъдат Катето Евро, актьорът Башар Рахал и моделът и актриса Ирена Милянкова.

 

 

Кой ще успее да се спаси на днешните елиминации и ще смени Жени Калканджиева, като гост на Валя и Моро ще раберем тази вечер от 20:00 ч., по TV7.

 

 

Чети и: Още четирима отпаднаха от "Гласът на България"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу