Непопулярните групи на Elvation ще са ясни в четвъртък

 

Избраните банди ще свирят редом с Fatboy Slim, Erykah Badu, Cypress Hill

 

 

След броени дни членовете на българските групи, които ще излязат на главната сцена на Elevation Music Festival, ще дадат своя глас за две от десетте непопулярни групи, участвали в конкурса на фестивала. В четвъртък – 31 май в 20:00 часа в столичния бар Radio Café момчетата от Gravity Co, Skre4 и Der Hunds ще гласуват пред погледите на финалистите в конкурса и техните фенове. Бандата, която събере най-много гласове ще се качи редом с Fatboy Slim, Erykah Badu, Cypress Hill и много други  на главната сцена на фестивала и ще получи награда от Max Telecom. 

 

 

Класиралите се на второ място ще свирят на трета сцена заедно с най-нашумелите български групи през изминалата година – Kottarashky, Миленита, The Top Stoppers и др.

 

 

Тази година Elevation Music Festival дава възможност и на публиката да гласува за своя фаворит сред десетте финалисти. От дни интернет потребителите дават своите гласове за любимите си банди на специална платформа във VBOX7. До момента най-оспорвана е битката между феновете на BZD, Algoriddim Live Band и Aftertaste. 

 

 

Гласуването на интернет потребителите ще приключи на 30 май в полунощ.  Победителят, който също ще се качи на трета сцена на фестивала, ще бъде обявен заедно с останалите групи избрани от журито.

 

 

Повече информация за фестивала, можете да намерите на www.elevation.bg

 

Още Шоу