Kристина Несторова си тръгна от "Къртицата"

 

Гибона в изолация  за една седмица при Валя и Моро

 

 

"Аз не съм Къртицата", призна поредният напуснал най-мащабното шоу на ТV7, "Къртицата" – моделът Кристина Несторова.

 

 

"Аз съм силно момиче, мога да се боря с много неща, но със скока от високо не можах да се преборя, затова ме и номинираха", коментира причината за елиминацията си моделът Кристина Несторова. Тя се изправи срещу Божидар Искренов-Гибона, който бе избран от Участниците за саботьор, в теста с десет въпроса относно самоличността на Къртицата. Верните отговора бяха еднакъв брой и единствено времето се оказа техен арбитър. Разликата  от 29 секунди се оказа печеливша за Божидар Искренов. Новите знаци, лагерите и дискусиите в Базата не помогнаха в ориентира кой е саботьора при ритуала забиване на копия.

 

 

В стаята за Изкушения Заселниците избраха Икебаната, който да представлява Участниците и да бъде изкушен от името на групата.  Деян Неделчев, беше изкушен  да получи видеo клипове от изпитанието "Десантът на Къртицата - скоковете  на Участниците с парашут. Срещу 1000 лева от бюджета на Групата, които  преминаха в сметката на Къртицата, Деян направи своя избор: "Ако трябва да реша за себе си, отказвам да приема изкушението. Но повечето от Базата, биха искали да гледат и ще бъдат щастливи, така че приемам изкушението".

 

 

Пред Участниците в Пещерата, Икебаната мотивира своя избор: "Надявам се да не бъда съден от вас. Незнам дали се радвате, но приех. Знам, че го искахте!"

 

 

Така 33 минутното филмче ще бъде видяно от Заселниците в кинослона "Базата". "Това е единственото кино с долби съраунд -  кудкудякане и свинско грухтене", коментира водещият Андрей Арнаудов.

 

 

Гости в студиото бяха Роро Кавалджиев, Башар Рахал, Сантра, Ирена Милянкова, постоянната коментаторка Катето Евро и психологът Александра Петрова.

 

 

"Времето минава и Къртицата ви се подиграва" беше коментира на певицата Сантра.

 

 

Чети и: Кристина Несторова ще се бори за оставане в "Къртицата"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу