Above&Beyond на Spirit of Burgas

Снимка: AmeliaTroubridge

 

Лондончаните са на 8-мо място в класацията на DJ Mag най-добри диджеи на 2012 г.

 

 

За втора поредна година най-добрият фестивал за електронна музика у нас Solar ще има своя сцена в рамките на най-голямото музикално събитие в България Spirit of Burgas. Така, в последния уикенд на юли, Solar Dance Arena ще срещне българските фенове на електронната музика с едни от най-актуалните звезди от световната сцена, като отново ще предложи стилово различни артисти.

 

 

Най-известното транс трио Above&Beyond са първите потвърдили хедлайнери, които публиката на Spirit of Burgas ще види и чуе на 27-ми юли. Триото се сформира през 2000 г. и светкавично Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness и Paavo Siljamäki печелят слава не само на ненадминати музиканти и текстописци, но и на диджеи от световен ранг. Песните им са заредени с такава сила и мелодия, които буквално докарват публиката до транс.

 

 

И докато много диджеи поставят себе си в центъра на шоуто, това, което отличава Above&Beyond е, че фокусът в лайв изпълненията им е публиката. Винаги се стараят да са максимално близо до феновете и да ги накарат да почувстват, че именно те правят партито незабравимо. Случвало се е дори да поканят техен фен да се качи на сцената и да натисне бутона Play на техните CD-та.

 

 

Не случайно са единствените спечелили два пъти наградата Essential Mix Of The Year за 2004 и 2011 г. Лондонското трио има зад гърба си освен супер успешни ремикси на едни от най-големите звезди от световната сцена, сред които Madonna, Radiohead,  Dido и Britney Spears и два самостоятелни албума, които се радват на огромна популярност.

 

 

Продукциите им редовно попадат в плейлистите на куп именити техни колеги като Armin van Buuren, Gareth Emery, Ferry Corsten и т.н. Последното признание за майсторството им зад пулта и в звукозаписното студио е 8-мото място в Тор 100 на най-добрите диджеи в престижната класация на DJ Mag за 2012 г.

 

 

Чети и: Още четирима отпаднаха от "Гласът на България"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу