Рут се мъчи да охлади отношенията с Любо

 

Башар Рахал влиза в Базата за премиерата на най-новото световно гейм шоу "Съблечи си късмета"

 

 

Напоследък животът на Рут не е никак лесен. От външния свят нейният приятел Калоян я гледа гневно и непрестанно ѝ поставя ултиматуми, свързани с поведението ѝ в шоуто. В същото време вътре в Базата певицата живее заедно с Любо, в чиято компания тя се чувства истински добре, макар през последните дни да се опитва да твърди друго.

 

 

Днес Рут реши да тушира напрежението в личния си живот като се отдаде на готвене. След като пожъна небивал успех с ръчно замесената си питка, днес певицата реши да завърти и една баница. Нейните кулинарни способности събират всички в Базата около масата. На трапезата липсва единствено Любо, който уважи решението на Рут, отношенията им да минат само на приятелска основа и това го кара да се чувства истински зле.

 

 

Чети и: Башар Рахал ще съблича... късмета

 

 

На 18 април Рут Колева навърши 23 години. По случай рождения си ден, певицата получи приятна изненада. Рут беше главен герой в импровизирана версия на най-новото световно гейм шоу, чиято премиера е по TV7 – "Съблечи си късмета". Шоуто стартира тази вечер в 21:00, веднага след дейли епизода на "Къртицата". Водещ на хитовата игра е Башар Рахал, който гостува за малко в Базата. В “Съблечи си късмета“ всеки петък и събота един от героите в КЪРТИЦАТА ще демонстрира своята съобразителност, знания и късмет и ще има шанса да спечели 50 000 лева. Главен герой в премиерата на "Съблечи си късмета" тази вечер ще бъде най-актуалната булка на България – Емануела.

 

 

 

 

В четвъртък вечер една от най-големите легенди на българския футбол - Божидар Искренов-Гибона, пренесе цялата си покъщнина от Базата в мини-катуна на Моро и Валя, където ще изкара една седмица. Това е добре дошло за Моро, който след три жени-въздържателки най-после намери сродна душа, с която да сръбне по чашка.

 

 

Гибона е единственият фубтолист, обичан еднакво силно от феновете на Левски и на ЦСКА, заради уникалната си и сърцата игра. Пътят му до техните сърца обаче не е никак лек. Днес Искренов излезе от Базата, за да коментира вечното дерби и ще си спомни за дните, когато за първи път е докоснал коженото кълбо на Герена. В спомените си Гибона ще се върне назад във времето, когато на родителските срещи учителите са го наричали “безпреспективен”, но баща му е бил неговата опора и му е вдъхвал увереност и кураж.

 

 

"Баща ми отива на родителска среща и му казват: “Синът ви е безперспективен.” По онова време нямаше много такива специфични думи. Не мисля, че съм бил много тъп – тази дума обаче остана в съзнанието ми и до ден днешен. Помня, че тогава баща ми ми каза: "Никой не може да ти каже и да те откаже, без ти да искаш. Ти, ако държиш на себе си, пробвай и сам прецени дали можеш да се справиш, а не някой друг да ти щаже, че не ставаш.“ Много се замислих и от тогава всичко се завъртя".

 

 

Тежките първи години в кариерата на Гибона са били свързани с бедност и лишения. Семейството му не е имало пари дори за обувки. "На един мач съм резерва за първи път от две години, обаче нямам обувки. Баща ми – сиромах човек, нямаше пари за такива неща. Въпреки това си спомням, че отиде и ми купи обувки за 7 лв. – много пари по онова време. Какво му е коствало не знам, но на другия ден бях подготвен и играх със Славия.”

 

 

 

 

Къртицата е съзтезание, в което ще успее най-издръжливият, най-силният, най-наблюдателният и най-мотивираният. В духа на съзтезанието ще протече и днешният ден. В Базата ще се играе федербал. Месец след началото на шоуто обаче, напрежението сред участниците е толкова голямо, че дори и тази безобидна игра ще доведе до леки сътресения.

 

 

Мачът завършва с победа за Икебаната и 100 кила, но дори и като победител, честта на Деян Неделчев е накърнена, заради забележката относно възрастта му. Колкото и невероятно да звучи, федербалът е на път да скара дори най-добрите приятели в базата – Киро и Тошо. Близнаците за първи път ще си разменят остри реплики, които ще поставят на карта тяхната веселяшка дружба.

 

 

Чети и: Kристина Несторова си тръгна от "Къртицата"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу