Стелла се завръща в Dancing Stars

 

Тази вечер на сцената на шоуто - кино хитове

 

 

Най-известните филмови песни ще завладеят сцената на Dancing Stars тази вечер. Стелла и Наско се завръщат като двойка,  след като една от най-талантливите участнички в шоуто претърпя травма по време на репетиции. Двамата ще танцуват пасо добле по музика от "Карибски пирати", а дали Наско е новият Джони Деп, предстои да разберем.

 

 

Днес зрителите ще станат свидетели и на предизвикателния танц на Петко и Яна по музика на филма "Dirty Dancing". Глория и Светльо ще танцуват аржентинско танго 007, вдъхновено от Тина Търър и "Golden Еye". Мечтателката Елен и реалистът Калоян ще опитат фокстрот по музика от филма "Магьозникът от Оз", а Румен и Ралица ще пресъздадат атмосферата на филма "Маската".

 

 

Део и Елена ще върнат зрителите в добрите години на филмовия хит "Flash Dance". Ангел и Дорина ще бъдат Уорън Бийти  и Мадона в "Dick Tracy".

 

 

 

 

Над 100 фена на танците посетиха открия урок на Dancing Stars в събота. Близо пeт часа професионалните танцьори показваха първите стъпки на  стиловете румба, самба, ча-ча-ча,  джайв и танго. Всички посетители  на Dance Academy получиха автограф със своя фаворит в шоуто, като в крайна сметка всички си тръгнаха уверени, че да танцуваш е модерно, приятно и полезно.

 

 

Чети и: Царството на растенията

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу