Заселниците висят с главата надолу над блато

 

Зрителите избират новия заподозрян за Къртица тази вечер

 

 

В разгара на Страстната седмица Заселниците тръпнат в очакване кого ще изберат зрителите за Къртица и кои двама от тях ще се борят на поредните елиминации в четвъртък вечер, без да подозират какво е новото изпитание, подготвено за тях в Арената.

 

 

На живо в теста предверие наречен "Косъм по косъм" всички участници ще трябва да позволят да им бъде отрязана част от косата. За да бъде успешно това изпитаниие и да получат облекчение в следващата голяма битка на Арената, те ще трябва да съберат общо 150 грама коса.

 

 

В голямата битка наречена "Ловци на  камъни" Заселниците ще се разделят на два отбора от по седем човека и ще трябва да вадят камъни от дъното на блато. Четирима от всяка група ще висят с главата надолу над мръсната вода, вързани с въже, което ще бъде управлявано от други двама от отбора, а седмия ще събира в кошница извадените камъни. Целта е да се съберат колкото се може повече камъни от дъното на блатото. Битката ще е успешна, ако бъдат извадени общо 240 кг. камъни, като всеки отбор ще има 10 минути.

 

 

Дали ще успеят да се справят с изпитанието, кого ще вземе Божидар Искренов със себе си за 24 часа при Валя и Моро и защо Любо получи прякорът Дон Жуан в Базата, ще стане ясно в живото предаване тази вечер от 20ч. по TV7.

 

 

Гости в студиото ще бъдат Ивайла Бакалова, фолк певецът Константин и последната изгонената участничка – моделът Кристина Несторова, както и постоянната коментаторка Марта Вачкова.

 

 

Чети и: Деян Донков стана "Мистър Къртица"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу