Осминафиналът в "Гласът на България"

 

Концертът на 6 май ще събере на една сцена всички класирали се 16 участника

 

 

В понеделник (6 май) от 20:00 часа по bTV ще се проведе осминафиналът във втория сезон на "Гласът на България". Концертът ще събере на една сцена участниците от всеки отбор, класирали се до този важен етап в състезанието.

 

 

Публиката в залата ще посрещне 16 таланта, по 4 от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро. Те ще трябва да преборят глас, за да се приближат  със стъпка напред до титлата "Гласът на България" и до специалната награда, която тази година е осигурена от bTV - обучение в Музикалният колеж  Бъркли в Бостън.

 

 

Навръх Гергьовден зрителите отново ще определят съдбата на талантливите певци, като ще имат възможността да спасят по 2-ма участника от отбор – тези, които имат най-висок зрителски вот. Останалите двама ще се борят за своето място в шоуто на вокални елиминации, а треньорът ще бъде този, който ще определи с кого от двамата ще продължи да работи в "Гласът на България".

 

 

С какво ще ни изненадат талантите на празничния 6 май и ще ги вдъхнови ли още повече осминафиналът в "Гласът на България" ще стане ясно на Гергьовден, от 20:00 по bTV.

 

 

Чети и: "A to JazZ Festival" се завръща с горещи латино джаз ритми

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу