Зрителите решават дали Деян Донков и Рут ще останат

 

"Денис Родман е като дете от църковен хор, сравнение с нашите герои Деян и Рут", коментира водещият Андрей

 

 

В четвъртък вечер в "Къртицата" по традиция е ден за номинации и елиминации, но извънредни обстоятелства промениха изцяло правилата на шоуто и елиминации не се състояха. Страсти и скандали ескалираха в  нощта срещу Велики четвъртък, когато Рут Колева и Деян Донков нарушиха всички правила за живот в Базата и договорите си за участие в шоуто.

 

 

Нестабилното емоционално състояние на Рут, заради любовният триъгълник с Любо и приятеля ѝ Калоян, ескалира в грандиозен скандал. Певицата си изпусна нервите, след като видя нецензурен жест от страна на дежурен оператор в Базата. Бурните ѝ емоционални  реакции и последвалият скандал, в които се включи Деян Донков изправи на нокти екипа на шоуто.

 

 

Въпреки, че имат право да дисквалифицират двамата участници, продуцентите решиха да дадат шанс на Рут и Деян да продължат участитето си в шоуто, ако зрителите гласуват за тяхното оставане в Базата. Така, вместо заподозрените за Къртица от зрителите и от Групата, на елиминации следващия четвъртък са Деян и Рут. За тях са открити телефонни линии, на които зрителите могат да гласуват да ги изгонят или да ги оставят в предаването.

 

 

"Това е шоу за зрителите и именно те ще вземат решение, дали Деян Донков и Рут Колева трябва да се дисквалифицират  от играта и да си тръгнат", добавиха продуцентите и водещи Иван и Андрей.

 

 

След като изгледа видеото със нощните си изцепки  Рут Колева коментира: "Искам да се извиня на всички, за това, което се случи в Базата. Има неща които не съм надраснала все още. Ще съжалявам, много дълго време за изпуснатите нерви и за това, което направих".

 

 

Осъзнал, че е бил подведен от певицата да участва в провокиран от самата нея скандал, Деян Донков добави: "Извинявам се за грубия тон, бях сънен. Не знаех, че е имало случка на Рут с камерите, ако знаех не бих станал и не бих направил всичко, което видяхте. Проявих актьорлък. Ще поднеса букет с извиняния към дежурния редактор, който беше буфер в тази напрегната ситуация".

 

 

За да внесе положителна енергия и да вдъхне кураж на Заселниците, в Базата влезе любимият фолк изпълнител на България – Константин. Изненадата за него бе, че ще прекара първата си вечер при Валя и Моро. Ромското семейство не можеше и да се надява на по-добър съквартирант от любимия си певец. Как преминаха първите 24 часа на Коцета в Базата и какво е измислил за да разведри обстановката там ще видим в дейли епизода тази вечер от 20.00 часа.

 

 

Чети и: Деян Дoнков и Рут скандализираха "Къртицата"

 

 

Междувременно Любо реши да зарадва любимата си Рут в тежък за нея момент, като покаже романтичната си страна. Тази вечер, за първи път, Любо ще демонстрира истинските си чувства към Рут, като ги излее в любовна поема. Любо е все по близо до спечелване на сърцето на Рут, която обаче не е напълно готова да се откаже от връзката си с Калоян, въпреки натрупаните разочарования.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу