И Ивайла Бакалова влезе в "Къртицата"

 

Посланиците на  “Холидей Хироус” боядисват яйца  със Заселниците

 

 

Само няколко часа преди настъпването на един от най-светлите християнски празници – Великден, участниците в Базата ще изпитат вълнението на еднa от най-българските традиции –боядисването на яйца. С тази приятна задача ще им помогнат посланиците на благотворителната кампания "Холидей Хироус" – Ивайла Бакалова и Роро. Всички те ще използват артистичните си таланти, за да помогнат на една благородна кауза.

 

 

Боядисаните от Заселниците яйца ще бъдат продадени на търг, а със събраните средства от “Холидей Хироус” ще купят и доставят храна на десетки бедни и гладни семейства в страната. В събота вечер Заселниците ще спазят и още една българска традиция, като посетят църковен храм във великденската нощ.

 

 

През последните дни търсенето на Къртицата в Базата остана на заден план. Причина за това бяха среднощните изцепки на Рут и Деян, заради които двамата са изправени пред публичен вот. Съдбата на Рут и Динката ще решат зрителите на ТV7, като гласуват да спасят или изгонят някои от двамата следващия четвъртък.

 

 

Днес провинилите се, ще се срещнат очи в очи и с неодобрението на останалите участници, които макар и да искат двамата да останат в шоуто, осъждат поведението им и се разграничават от техните постъпки. След като обстановката в Базата се успокои, Заселниците се върнаха с удоволствие към основната си задача – да разконспирират саботьора сред тях.

 

 

Двете нови улики – държавен вестник и джаги, мотивират всички от Групата да развихрят въображението си и да се превърнат в достойни последователи на Шерлок Холмс. В Базата на Къртицата се събраха много мъже, които са известни с успехите си сред нежния пол. С влизането на фолк певеца Константин битката за трона “Най-голям прелъстител” вече стана ожесточена.

 

 

И докато 100 Кила и Коцето си разказват за любовните си успехи, останалите Участници използваха опита си, за да посъветват Рут какво да прави с връзката си и любовния триъгълник, който предизвика. След като приятелят на певицата – Калоян, отказа да се бори за любовта им, повечето от Заселниците виждат все по-ясно бъдещето на Рут с нейния обожател – Любо.

 

 

Чети и: Зрителите решават дали Деян Донков и Рут ще останат

 

 

Един от най-затворените и притеснителни участници в шоуто – Велислава ще покаже една неочаквана страна от характера си. С всеки изминал ден тя намира все по-голяма увереност в себе си и стига дотам, че разказва пред всички своите любовни и сексуални преживявания. Това ще дойде в повече на участниците, а най-подразнен от откровенията ѝ е Любо.

 

 

"Къртицата" от понеделник до събота, 20:00 по TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу