Заселниците танцуват 4 часа без да спрат

 

Любо и Рут се отдават на чувствата си

 

 

 "Нощта на Къртицата" в понеделник вечер ще постави на изпитание издръжливостта на Заселниците в танцов маратон, който не са и сънували. След като миналата седмица Тодор си пожела на глас да танцува, днес в Базата ще влезе Иван и заедно с гост звездата Константин ще  съобщи на групата че ги чака изпитание, в което ще се скъсат от музика и танци.

 

 

 

 

Заселниците трябва да танцуват, без да спират, в продължение на 4 часа. За целта те имат на разположение професионален DJ и клубна техника. Стиловете музика се сменят непрекъснато, а участниците са длъжни да сменят стила си на танцуване според музиката. В предизвикателството няма да участват Киро и Жени, заради контузии.

 

 

Бюджета на изпитането е 2000 лв., ако се откажат двама участници групата губи по 250 лв на участник, а при трети отказал се Групата губи предизвикателството. Въпреки че 100 Кила е дисквалифициран, заради несериозното му поведението, изпитанието е обявено за успешно и Групата прибавя 2000 лв към бюджета си. Сърцата на Марин и Валя също ще заиграят с музиката идваща от Базата и Иван, който няма да издържи на тази мила гледка, ще влезе при тях, за да ги покани да се присъединят към купона.

 

 

По време на живото предаване във вторник зрителите ще решат съдбата на Рут Колева и Деян Донков в шоуто. Резлутатът от зрителското гласуване ще определи дали остават или си тръгват от Базата, след като миналата седмица двамата нарушиха правилата и се държаха агресивно и арогантно. В последните няколко дни двамата дълбоко съжаляват за постъпките си, като особено гузна е Рут. Миналата нощ тя не можа да спи от притеснение и гузна съвест и сега ще се пробуди не само за новия ден, но и за последствията, които я грозят.

 

 

Галантните флиртове на Любо стават все по-смели с всеки изминал ден. Той е истинска опора за Рут и прави времето ѝ в Базата по-приятно. Премерените му приказки, хитрият хумор и милото отношение на бившия баскетболист към певицата му печелят лаври, каквито той дори не подозира. Емануела е очарована от поведението му, но Велислава силно се съмнява в истиността на това, което Любо показва. И докато в Базата всички вече обсъждат ухажването между Рут и Любо, двамата с все по-сигурни стъпки вървят към мига, в който ще загърбят скрупулите и ще се отдадат на емоциите си. За всички е очевидно, че певицата е раздвоена между връзката, която има извън Базата и новооткритите чувства към баскетболиста.

 

 

В четвъртък вечер обаче, приятелят ѝ Калоян отказа да се срещне с нея по време на лайфа и 2 дни по-късно Рут може би е на прага на своето окончателно решение, което ще даде нова посока на личния ѝ живот. След дълги терзания, тя видя в отражението на огледалото миналото си с Калоян и реши да сложи край на тази връзка. Тази вечер Рут вижда в Любо другата половина от себе си и решава да му се отдаде. По време на посещението на храма в Нови Хан за Великден, двамата получиха разрешение от продукцията да се отделят за малко от групата и те дадоха свобода на страстта си един към друг.

 

 

 

 

Чети и: И Ивайла Бакалова влезе в "Къртицата

 

 

В навечерието на Великден участниците ще се съберат за кратко с един от любимите си братовчеди от къртичето семейство, който наскоро напусна Базата. Николета Лозанова ще влезе в Базата за да ги поздрави за празника и да говори за Рут и Любо. Велислава празнува своя имен ден на Великден и по този повод почерпи участниците, както традицията повелява. Като подарък за празника, тя получи възможност да разговаря с майка си по телефона, която не бе чувала откакто е влязла в Базата на Къртицата.

 

 

"Къртицата" от понеделник до събота от 20:00 часа по TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу