Ще си тръгнат ли от къртицата Деян Донков и Рут?

 

Забранени плодове и окови очакват Заселниците в Арената

 

 

Съдбата на Деян Донков и Рут Колева в "Къртицата" ще бъде решена тази вечер от зрителите на шоуто. От миналата седмица фенове на предаването гласуват за или против оставането на двамата в шоуто, след като те нарушиха правилата и се държаха агресивно с екипа.

 

 

По време на живото предаване тази вечер линиите за гласуване ще бъдат затворени и ще стане ясно дали зрителите искат Деян и Рут да останат в шоуто или Групата ще продължи да търси Къртицата без тях.

 

 

 

 

Освен тяхната съдба в предаването тази вечер ще стане ясно и кой ще надделее в борбата между Групата и Къртицата. В Предверието Заселниците ще бъдат изкушени от “Забранените плодове“ - червени ябълки от градината на Къртицата. В това изпитание Групата ще има три прозрачни купи, като две от тях ще съдържат червени ябълки в мътна вода, пълна с малки и симпатични животинки - риби, гущери и змии, а другата - само с вода. Задачата на Участниците е да хванат с уста ябълките и да ги пренесат в празната купа, като ръцете им ще бъдат завързани зад гърба. Времето ще бъде арбитър за успеха на това предизвикателство.

 

 

Още по-голяма битка ги очаква на Арената с "Оковите на Къртицата". За тази битка участниците ще бъдат разделени по двойки, като всяка двойка е завързана с белезници, направени от въже. Двойката ще трябва да пропълзи под тунел, намиращ се на възвишение от около 2 метра, след което да се гмурне в локва, дълбока 1.60м. В локвата те ще трябва да открият ключ. С този ключ  ще могат да стигнат до сандък, в който е заключен  нож и именно с него те ще си помогнат да се освободят от оковите. Ако не успеят да се справят за време, ще останат заключени един за друг една седмица.

 

 

Чети и: Заселниците танцуват 4 часа без да спрат

 

 

Дали Къртицата ще съботира това изпитание и ще прибере добър хонорар към своя бюджет и дали ще успее да изкуши Марияна от името на  цялата група, ще  разберем  тази вечер на живо от 20ч. по ТV7.

 

 

Гости в студиото ще бъдат Касиел Ноа Ашер, Ива Екимова, фолк певицата Лияна, Николай Мартинов, мениджърът на Рут Колева – Весела Венчева и Катето Евро.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу