Полиция и охрана спасяват Марияна в Пловдив

 

Калоян Трифонов отказа да влезе в Базата: "Пожелавам на Рут успех и да е жива и здрава"

 

 

След емоционално забиване на копията в Групата, на елиминационен тест Емануела застана срещу Марияна.  И двете дадоха еднакъв брой верни отговори относно самоличността на Къртицата, но Емануела се оказа с 54 секунди по-бавна в теста, което я изведе завинаги от Базата.

 

 

Новата гостенка в изолация при  ромското семейство е Марияна, която предварително е обявила, че България ще е по-добро място за живеене ако има по-малко роми. Напрежението  между Марияна и Заселниците ескалира след изкушението, в което тя  изхарчи 3000 лева от бюджета на Групата, за да ги заведе на футболен мач, между отборите на ФК "Ботев" Пловдив и ФК "Локомотив" Пловдив. Там тя изложи всички учасници на риск, като развя флага на "Локо" Пловдив в сектора на домакина "Ботев" – рискованото извеждане от сектора с полиция и охрана зрителите ще видите в дейли епизода на Къртицата днес.Това бе и причината 6 от копията на Заселниците да полетят към нея.

 

 

Чрез телефонен разговор, проведен на живо в студиото на Къртицата, Калоян отказа категорично да влезе в Базата. На въпроса как си, той отговори "Като счупен клон съм".

 

 

 

 

Съпругът на Емануела – Никола, реши да защити половинката си след махленските скандали межу нея и рапъра 100 кила, като се появи неочаквано на живо в студиото. "Защо ще удря шамари на жена ми, няма право. Да дойде да му ударя и аз два шамара", коментира Никола. Другият гост в студиото Мишо Шамара добави: "Трябва 100 кила да се научи да бъди джентълмен, какъвто съм аз. Никога не си бил мъжкар, Яворе, ти си страхливец и те е страх да не те набият навън, затова си готов на шамари от Никола", след което демонстративно си тръгна от студиото. 100 Кила съжали за поведението си и се извини: "Ужасен съм от себе си и се извинявам на Емануела, напълно права е жената, рапът ме превърна в чудовище".

 

 

На финала 100 кила и обидените от него Емануела  и Велислава се прегърнаха в знак на прошка. Изкушение за романтична вечеря получи Радина от водещия Иван: "Аз знам, че си изкусена от Динката, но сега искам аз да те изкуша със суши,вино, цигулки и открито небе", предложи Иван, но Радина, категорично отказа да вземе от бюджета на Групата 500 лева. Тази вечеря ще получат като подарък  ромите Валя и Моро.

 

 

Чети и: Сентиментал Суингърс - Животът като кабаре

 

 

Базата снощи напусна гост звездата Константин, който прекара една седмица със Заселниците и на въпрос "Кой е Къртицата?", той отговори: "Къртицата не я разбрах коя е, или е невероятен актьор или няма Къртица".

 

 

"Къртицата" тази вечер от 20:00 по  TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу