Fanta Dance Festival на гости на Dancing Stars

Бернардо Кармона

 

Алфредо Торес  няма да критикува, само ще аплодира

 

 

Тази вечер на сцената на Dancing Stars ще гостува цяло съзвездие от световни таланти, които ще покажат най-доброто от стиловете хип-хоп, танго, салса и буги-вуги. Най-добрите инструктори по танци в света са в България по повод 9-ия поред Fanta Dance Festival, който се провежда от 10 до 12 май в София. Три дни и три нощи, 60 урока и над 40 шоута ще зарадват любители и професионалисти на танците.

 

 

Тази вечер, след близо 10-дневно прекъсване, своето завръщане на сцената ще направят и звездните танцови двойки на Dancing Stars. След усилени тренировки и множество травми те се отдадоха на заслужена кратка почивка – някои пътуваха до Гърция и Барселона, а други се контузиха. Дали са загубили добрата си спортна форма и възстановили ли са се от травмите, ще стане ясно по време на елиминациите довечера.

 

 

 

 

Алфредо Торес няма да критикува, само ще аплодира. Освен че тази вечер ще посрещне танцьорите от Fanta Dance Festival, той също ще участва в танцовия фестивал от 10 до 12 май и ще представя Alfredo Style. Наскоро бившият солист на кубинската трупа Тропикана и партньорката му Жоржет Илиева, спечелиха второ място на 1st Istanbul World Salsa Open. Сега им предстои участие на Световното първенство по салса в Puerto Rico, което ще се проведе през юли тази година. Алфредо и Жоржет са танцова двойка от 6 години, а тя учи танци в школата му от 14-годишна.

 

 

С какво обаче гостите от Fanta Dance Festival ще изненадат зрителите на шоуто? Хип-хоп ще представят Марк Еспиноза и Бернардо Кармона. Марк е участвал в клипове на Бионсе, Марая Кери, Бритни Спиърс и Шер. Бернардо е трикратен шампион на Мексико по хип хоп, носител е най-престижното отличие за хип хоп в Щатите "Мovement Award" .

 

 

Джони Васкез

 

 

“Принцът на салсата” Джони Васкез и Мария Зидару  ще танцуват салса. Джони е един от най-добрите салса танцьори в света, създател на стила LA салса, коронован е с названието "Принц на салсата " от краля на салсата в света - самия Еди Торес.

 

 

Най-доброто от света на тангото ще представят Би Ен Еф (Ballet National Firullete -BNF).  Формация, основана през 2001 година.  В първите  ѝ спектакли участват най-добрите танго танцьори в света - Miguel Angel Zotto и Soledad Rivero. През 2006 година откриват школата в Дубай, в която се преподава балет, модерни танци, танго, салса и меренге.

 

 

Чети и: Сентиментал Суингърс - Животът като кабаре

 

 

Четирикратните световни шампиони Уилям Мове и Маева Трунцер от Франция ще представят  стила буги-вуги (boogie woogie), който е пиано-базиран блус стил, станал много популяран през 30-40 години на миналия век.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу