Люси Иларионов напусна Dancing Stars

На 4 седмици от финала, 35 кг по-малко и тежка травма в коляното режисьорът Люси Иларионов напусна сцената на Dancing Stars.
От двумесечното представяне в шоуто най-внушително бе изпълнението му на танго, с което заслужено си спечели прякора - Кръстникът.  Вероятно това е една от причините публиката трудно да го възприеме в новата му роля на Розовата пантера и да гласува за неговото елиминиране.

 

С танците си Люси и патньорката му Петя дадоха  кураж на много българи, че има смисъл да се борят с наднорменото тегло. Участието им в шоуто бе много повече от красиви танци, превърна се в обществена кауза, която привлече симпатиите на публиката. Техен защитник бе певицата Люси Дяковска, която каза, че е започнала своята кариера преди 25 години в клуба на танци на Люси Иларинов.

 

 

На снощните елиминации зрителите спасиха двойката на Елен Колева и Калоян, чиито защитници бяха балерината Маша Илиева и модният експерт Любомир Стойков.

 

 

 

 

Румен Луканов и Ралица се бориха за оставане в шоуто. Техни защитници бяха синът му Матьо и водещата на "Горещо" Венета Райкова. Общото мнение на журито е, че Румен е постигнал най-голямото лично развитие в усвояване на танците и затова си заслужава да продължи.

 

 

"Мръсни танци" на Петко и Яна донесе най-силните аплодисменти на зрителите в залата, които дори станаха на крака. Положителните отзиви от журито не закъсняха, а Краси Ранков прекръсти Петко на Патрик (Суейзи). Две красиви жени - певиците Мариана Попова и Алисия бяха бяха нежната защита на звезната двойка.

 

 

 

 

Хореографията по филма "Дик Трейси" заслужено награди Ангел и Дорина с "Танц на седмицата". В понеделник, най-младият от звездите на сцената ще танцува салса по Глория Естефан и песента "Conga".

 

 

Чети и: Fanta Dance Festival на гости на Dancing Stars

 

 

Снощният спектакъл ще бъде запомнен и с изключителното съзвездие от световни таланти, които представиха най-добрите страни на хип-хопа, тангото, салсата и буги-вуги стила. Най-добрите инструктори по танци на планетата са в България по повод 9-ия поред Fanta Dance Festival, който се провежда от 10 до 12 май в София. Танго за трима представиха формацията Би Ен Еф (Ballet National Firullete). “Принцът на салсата” Джони Васкез и Мария Зидару превзеха дансинга с най-горещата салса танцувана някога в шоуто. Четирикратните световни шампиони Уилям Мове и Маева Трунцер ни върнаха години назад с изпълнитето на буги-вуги стил. Хип-хоп величията Марк Еспиноза и Бернардо Кармона завършиха с атрактивен хип-хоп.

 

 

В понеделник двойките ще танцуват салса и самба. Отборите на Стелла и Део пък ще се "дуелират" с хореографии по хитовете "Call Мe Maybe" и "Gangnam Style".

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу