Драга Миркович гостува на "Гласът на България"

 

Ще видим и Митко Щерев, Петър Кушлев и учениците на Цветан Недялков

 

 

В понеделник, точно от 20:00 часа по bTV започва четвъртфиналът на "Гласът на България". Дванадесет участници, които до този момент успяха да спечелят  любовта на публиката и доверието на треньорите си, ще излязат на голямата сцена, за да се борят за титлата "Гласът на България".

 

 

Под прожекторите на шоуто ще се представят не само състезателите, но и изключителни гост-музиканти, като композиторът и пианист Митко Щерев, атрактивният челист Петър Кушлев и талантливите ученици на китариста на Ку-ку бенд Цветан Недялков.

 

 

Кой ще бъде участникът, който ще изпее един от най-големите хитове на "Диана Експрес", под акомпанимента на създателя на легендарната българска група? Към чие изпълнение ще присъедини чело Петър Кушлев и как ще се представят на голямата сцена на шоуто невероятните ученици на Цветан Недялков? – всичко това зрителите ще видят в понеделник, 13 май, от 20:00 по bTV.

 

 

Чуждестранният гост в шоуто тази седмица е звездата на сръбската естрада Драгана Миркович. По-малко от месец до концерта ѝ в София на 8-ми юни в Зала 1 на НДК, певицата ще зарадва българските фенове с един от най-големите си хитове и ще оценява отблизо изпълненията на четвъртфиналистите в "Гласът на България".

 

 

12 участника, 12 изключителни бойци за "Гласът на България" и 12 възможности за зрителите да гласуват за своя победител!  По един от отбор ще бъде спасен, а останалите двама ще трябва да се изправят във вокална битка на следващите елиминации.

 

 

Чети и: Люси Иларионов напусна Dancing Stars

 

 

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на "Гласът на България". Почитателите на на шоуто ще могат да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Twitter, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу