Yotzov Clarinet Sextet – музикална приказка в БНР

 

20 май в Първо студио на БНР

 

 

От най-големите композитори в класическата музика, до най-големите имена в поп музиката, през популярни игриви мелодии, зареждащи с настроение… Всичко това ще ви поднесат музикантите от Yotzov Clarinet Sextet и неговият основател Борислав Йоцов, чийто неподправен стил и умение да омайва слушателя, ще плени сетивата ви на 20 май (понеделник) в Първо студио на БНР, от 19.30ч. Входът е свободен.

 

 

Създаден преди малко повече от година секстетът бързо набира скорост и се превръща в една от най-предпочитаните инструментални формации в страната.

 

 

"Виновник" за това е Боби Йоцов. Световно признатият кларинетист кани свои талантливи бивши и настоящи студенти и към този момент в Yotzov Clarinet Sextet  свирят: Цветелина Найденова, Фарадж Акбаров, Мартин Котрулев, Венелин Пиперов и Явор Гайдов. Именно Боби Йоцов е неизменният шести, който сплотява и вдъхновява групата.

 

 

Насладете се на музикални аранжименти подготвени специално за шестте кларинета и се понесете в приказката, която Yotzov Clarinet Sextet ще ви разкажат.

 

 

Чети и: Драга Миркович гостува на "Гласът на България"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу