Първо изпитание за Ирена Милянкова в "Къртицата"

 

Тарантули лазят по лицата и телата на тримата най-подозирани за саботьори

 

 

Тази вечер на живо на изпитание в Предверието ще бъдат подложени тримата Заселници получили най-много от гласовете на зрителите, уличаващи ги за саботьори в Групата. На живо в Арената, тримата заподозрени ще се борят с екзотични насекоми в "Минутата на Къртицата", като ще им се наложи да изтърпят шест тарантули да се разхождат по телата и лицата им.

 

 

От успеха на това изпитание ще зависи сложността на голямата битка на Арената наречена "Плаващите пясъци", в която ще се включат всички участници, разделени на два отбора. Това ще е и първата битка за най-новият гост участник в "Къртицата" – актрисата и модел Ирена Милянкова. Заедно с Групата тя ще трябва да се бори да освободи някои от участниците от плаващи пясъци. Дали ще се престраши да влезе в калния ров, а другите ще се опитат да я освободят със спуснато въже, или тя ще бъде от спасителния екип, предстои да разберем довечера.

 

 

 

 

Въжето, с което отбора ще спасява застрашения да падне в калта участник, е завързано за голям и тежък камък на шейна, която е теглена всички в отбора. И докато Ирена Милянкова тръпне в очакване да разбере каква изненада ѝ е подготвила Къртицата в първата ѝ битка, нейната приятелка и шеф в модна агенция "Визаж" Жени Калканджиева забърка поредния скандал  с Велислава и Марина. Жени все по-трудно понася провинциалния им манталитет, както тя самата го нарича, и днес ще избухне срещу тях от нещо на пръв поглед незначително.

 

 

Кого ще избере Марияна да вземе със себсе си при Валя и Моро за 24 часа ще разберем тази вечер, когато тя ще получи и един уникален подарък.

 

 

Чети и: Концерт на Радостина Йовкова

 

 

Гост в студиото на Къртицата ще бъде Христо Бонев - спортно-технически директор на любимия ѝ футболен клуб "Локомотив Пловдив". Останалите гости в студиото ще бъдат Стела Богомилова, бизнес дамата Ваня Червенкова и постоянната коментаторка Катето Евро.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу