Wankelmut гостува в Blender Club

 

Разбиващото парти ще е в нощта на 31 май

 

 


Wankelmut е сравнително ново име на берлинската сцена. В последните две години той набра скорост с характерните си продукции, в които неизменно присъстват леко меланхолични и мелодични парчета с вокали. Wankelmut, доскоро обикновен студент по философия и социални науки, предизвиква истински бум с ремикса на народната песен Asaf Avidan feat. The Mojos – One Day. Парчето е със 100 милиона гледания в YouTube и е в ротацията на всички големи радиостанции по света.

 

 

 

 

One Day се превърна в истински клубен химн през последните месеци. Парчето накара хиляди да го запеят и да затанцуват, което пък беше поводът Blender Club да отправи покана към Wankelmut за гиг у нас. Отговорът не закъснява и на 31 май феновете ще имат възможност да видят и чуят Wankelmut на живо.

 

 

На партито в Blender Club ще бъде представено и съвсем новото парче "My Head Is A Jungle", в което участва австралийката Emma Louise и излиза за един от най-големите лейбъли в електронната музика – Get Physical.

 

 

 

 

Това парти не е за изпускане, имате броени дни, в които да загреете и да се настроите за истински добра нощ под покрива на Blender Club.

 

 

Чети и: Премиера: Fenech-Soler – Magnetic

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу