Mарияна напусна "Къртицата"

 

Пловдивчанката загуби на теста срещу Марина, но не саботьор

 

 

С четири верни отговора на теста за самоличността на Къртицата, Марина успя да извоюва мястото си в Базата, а Марияна си тръгна завинаги от шоуто.

 

 

Марина ще остане в изолация при ромите Валя и Моро през следващата седмица. "Чувствам се супер и не искам да си тръгвам от Къртицата", сподели оцелялата на тези елиминации.

 

 

В Пещерата, след  ритуала със забиване на копията, най-много гласове на съмнения от Групата събраха Марина и Тони. За пръв път в шоуто двама участника имаха еднакъв брой копия. Кой от двамата да отиде на елиминационен тест бе решено с дуел между тях. В съд с вода, те трябваще да потопят главите си и този, който най-дълго издържи под водата, се спасява от елиминации. Така до теста стигна Марина, която издържа под водата само 34 секунди.

 

 

 

 

Темата за чалгата провокира гостите в студиото да си разменят остри реплики. В  дуел влязоха театроведката Мирослава Кортенска и фолк певицата Емануела. Знаците в Базата и любовните отношения между Деян и Радина, също бяха теми за коментар в студиото.
През тази седмица, Заселниците се справиха успешно с изпитанията и битките, което увеличи бюджета им и той стигна до 81 250 лева при 80 250 лева за Къртицата.

 

 

Чети и: 7-мо издание на B'ESTFEST Summer Camp

 

 

Гости в студиото бяха театроведката Мирослава Кортенска, певецът Любо Киров, актьорът Моньо Монев, психоложката Александра Петрова, постоянната коментаторка Марта Вачкова  и напусналата от миналата седмица фолк певицата Емануела, която призна, че всички от Базата много ѝ липсват.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу