След 5 елиминации Румен Луканов напусна Dancing Stars

 

Фаворитите Стелла и Наско в борба за оставане в шоуто

 

 

Господин "Сделка или не" – Румен Луканов, и прекрасната му партньорка Ралица спазиха традицията да танцуват два пъти седмично – официално и на елиминации. Снощната надпревара обаче завърши без сделка за ТВ водещия, който напусна Dancing Stars.

 

 

Правото си да останат на сцената на шоуто защитиха двойките на Петко и Яна, Стелла и Наско и Елен и Калоян. Зрителският вот направи "спасението" на Елен и партньора ѝ 100% сигурно, а актьорът Стефан Щерев и радиоводещата Ива Дойчинова добавиха още артистична подкрепа за актрисата.

 

 

Oт отбора на Стелла Ангелова и Наско бе световната и олимпийска шампионка по художествена гимнастика – Мария Петрова, която категорично подкрепи Стелла и заяви, че от Америка тя е донесла не акцента си, а сбъднатата си мечта. Наско заяви, че създалата се задкулисна интрига ще бъде игнорирана от тяхната двойка, която е дошла, за да танцува.

 

 

Петко Димитров се радваше на приятелското рамо на своята бивша съпруга Мария Игнатова, която похвали амбицията и трудолюбието му. Елегантната поп-фолк певица Малина бе сред ВИП феновете на Глория и Светльо, но  даде подкрепата си за Петко и Яна, защото Глория не бе сред застрашените от изгонване.

 

 

 

 

Най-младата двойка на Dancing Stars – Ангел и Дорина, танцуваха свой бис снощи, след като салсата им от понеделник бе избрана за танц на седмицата. От тях очакваме и още изненади след два дни, когато ще представят лирикъл хип-хоп и още нещо.

 

 

Младите таланти от Огоста Денс вдигнаха публиката на крака със своята страстна латинокомпилация, а Мария Илиева и Поли Генова направиха премиера на най-новите си сингли – "Играя стилно" и "За нас".

 

 

В понеделник, освен нови танци, ще видим и индивидуален танцов маратон с ча-ча и джайв. Кой ще издържи на бясното 4-минутно темпо, ще разберем в шоуто от 20 ч.

 

 

Чети и: Belinda Carlisle с първи концерт в София

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу