Калуди Калудов ще пее в "Гласът на България"

 

Шоуто събира в исторически дуети състезателите и известни български изпълнители

 

 

Полуфиналът на "Гласът на България" ще бъде факт утре от 20:00 по bTV. Осем претенденти за титлата и специалната награда на bTV, ще се изправят на сцената на шоуто, но този път, няма да пеят сами. Всеки един от участниците ще изпълнява известна песен, не с кого да е, а с доказани и популярни български изпълнители.

 

 

Вася Попова и Ивайло Донков от отбора на Миро, Нина Илиева и Васил Чергов от отбора на Вики Терзийска, Сашка Александрова и Тодор Георгиев от отбора на Преслава и Красимира Иванова и Христо Младенов от отбора на Данчо Караджов – това са полуфиналистите във втория сезон на "Гласът на България" по bTV. В понеделник, те ще пеят в дует с известни български изпълнители и групи, сред които: световноизвестният български оперен певец Калуди Калудов, миналогодишният треньор във формата Кирил Маричков, Хорът на Софийските момчета, БТР, D2, Бобо и Печенката, Дивна и Криско, ДесиСлава.

 

 

Прекрасна изненада за феновете и участниците ще поднесе и треньорът в шоуто Вики Терзийска, която заедно с останалите членове на група Мастило,  ще представи новата им песен – "Спираш ми дъха". Текстът е на Вики, а музиката и аранжиментът са на Десислав Данчев – Десо.

 

 

За да бъдат определени 4-та финалисти в "Гласът на България" в понеделник решаващ ще бъде отново вотът на зрителите, които могат да гласуват чрез sms или чрез сайта на предаването. На полуфинала обаче, мнението и оценката на треньорите отново ще бъде важна, защото крайният резултат ще се формира като комбинация между вота на зрителите и мнението на треньора. И зрителите и треньорът ще имат по 100 точки, които да разпределят между двамата участници, състезаващи се на полуфинала от всеки отбор.

 

 

Чети и: След 5 елиминации Румен Луканов напусна Dancing Stars

 

 

Какво ще изпълнят на сцената на "Гласът на България" 8 от най-талантливите млади изпълнители на България и кои от тях ще успеят да издържат докрай и да се представят блестящо, за да се класират за финала на шоуто? – всичко това ще стане ясно в понеделник, 20-ти май, от 20:00 по bTV. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу