Алекс Сърчаджиева празнува рожден ден в "Dancing Stars"

 

Дизайнерката София Борисова ѝ подари колие

 

 

Днес страхотната водеща на Dancing Stars Алекс Сърчаджиева празнува 30-годишен юбилей. Алекс сподели, че числото 30 звучи стресиращо, но пък тя се чувства на 17. Актрисата допълни, че през годините се е радвала на всички получени подаръци на този ден, без изключение.

 

 

Дизайнерката София Борисова, чиито красиви тоалети водещата на шоуто представя на сцената, създаде стилно колие специално за актрисата. "Алекс е с фина фигура и позитивно излъчване, освен това е много дисциплинирана и не проявява никакъв каприз. Доверява се изцяло на преценката на стилистите и за мен е удоволствие, че тя носи моите рокли", сподели София.

 

 

 

 

Тази вечер звездите в Dancing Stars ще направят танцова разходка сред различни стилове. Елен и Калоян ще представят красив индийски танц, а Глория и Светльо подготвят нежна бурлеска по песен на Кристина Агилера. Ангел и Дорина ще стъпят на сцената в ритъма на лиричен хип-хоп, влюбените Део и Елена ще се впуснат в същия стил по хита "You’ve Got the Love". Стелла и Наско ще  представят контемпорари. Петко и Яна –фокстрот по Адриано Челентано.

 

 

Днес, точно в 20.00 часа, зрителите на Нова ТВ ще разберат и кой ще издържи на 4-минутния индивидуален танцов маратон на звездите с ча-ча-ча и джайв.

 

 

Чети и: Рут пуска БГ песен и тръва на турне

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу