Монсерат Кабайе извива глас в "Като две капки вода"

 

Веселин Маринов подкрепя Стефан на живо в залата

 

 

Български музикант ще има тежката задача да влезе в ролята на голямата оперна певица Монсерат Кабайе в новия епизод на "Като две капки вода". За първи път в шоуто ще звучи оперна музика, а тази отговорност ще се падне на специалния гост. Той има сериозен музикален опит зад гърба си и дълги години е бил на сцена, но въпреки това няма много богат опит в оперното пеене. За превъплъщението си в световноизвестното сопрано той вече направи сериозна саможертва, като промени малка част от външния си вид. Големите трансформации за него обаче тепърва предстоят.

 

 

Освен опера, на сцената на "Като две капки вода" ще звучи и истински хард рок, като виновна за това ще бъде Албена, която ще сложи дълга буйна коса, за да влезе в образа на Дейвид Ковърдейл. "Цяла седмица слушам рок и куфея пред огледалото", признава актрисата, като не скри, че приятелят ѝ Тома също ѝ помага за рок преобразяването.

 

 

Още две музикални легенди ще чуем в шоуто – Фреди Меркюри в изпълнение на Рафи и Алекс в ролята на Елвис Пресли. Зрителите на Нова ТВ все още помнят как Рафи се появи на сцената на X Factor с къса пола и прахосмукачка в ръце за хита “I Want To Break Free”, но дали това ще бъде неговата песен, предстои да разберем. Алекс пък неминуемо ще бъде сравнен с Пейо, който още във втория лайф на шоуто, се появи на сцената като Краля на рока.

 

 

Чети и: Бременна ли е Рут Колева?

 

 

В новия епизод на "Като две капки вода" ще има и сериозно българско участие. Самият Веселин Маринов ще види себе си в изпълнение на Стефан. За съжаление, поради ангажимент в чужбина, Силвия Кацарова няма да успее да присъства, но пък пожела успех на Милица, която трябва да се справи с песен на емблематичната певица от LZ.

 

 

Още една българска песен ще звучи в шоуто утре вечер. Миро, в ролята Гъмов, ще изпълни свой хит. Заради контузията си обаче Гъмов отново ще трябва да танцува с шината на крака.

 

 

Все блондинки ще изпълнят останалите дами в шоуто. Мария ще бъде Duffy, а Диана – кралицата на попа – Мадона.

 

 

"Като две капки вода" – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу