Зрителите заподозряха Тони за Къртица

 

Рут Колева е бременна

 

 

Рут Колева реши да сложи край на спекулациите около темата за това дали е бременна и призна в ефир, че очаква дете. Факт е, аз съм бременна. Моля, да уважите моето желание да не се коментира толкова надълбоко моето състояние. Не се притеснявам, но е мое лично право. Какво ще правя с това дете, си е моя лична работа и нямам все още категорично решение". Това се е случило преди старта на "Къртицата", когато Рут все още е живеела с бившия си приятел или в първите седмици от предаването, когато певицата излизаше за участия извън Базата.

 

 

В жива връзка по телефона с Калоян Трифонов, той коментира новината така: "Подкрепям това, което каза Рут, но вие прекалихте с вашата намеса. Уважете нейното решение. Това са неща между нас двамата". Всички Заселници в Базата бяха изненадани от признанието на Рут.

 

 

 

 

Във вторник вечер Базата на Къртицата завинаги напуснаха рапърът 100 Кила и модела Ирена Милянкова. След снощия вот на зрителите на елиминационен тест в четвъртък отива Тони Христов. Срещу кого ще се изправи, за да се бори за оставане в шоуто, ще стане ясно в четвъртък, когато групата ще направи своите номинации.

 

 

След извънредния лайф в понеделник, където главните герои бяха Деян и Радина, сега те се върнаха към живота си в Базата, но за двамата започна нов етап, в който те ще се опитат да се справят в проблемите във връзката си. За целта двамата получиха от психолога на шоуто – Ани Владимирова, по един фотоапарат, с който да документират добрите и лошите моменти в отношенията си.

 

 

Чети и: Кети Гарби с концерт във Варна

 

 

Как се справиха Заселниците с мисията "Пълно потапяне" и какво сподели бащата на Радина - Христо Кърджилов, на дъщеря си по време на рекламите в живото предаването в понеделник вечер ще разберете тази вечер от 20ч. по ТV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу