Радина решава дали да напусне "Къртицата"

 

Тони Христов ще се бори да остане в шоуто

 

 

Срещу кого ще се изправи на елиминационен тест тази вечер Тони Христов ще стане ясно по време на живото предаване, когато Заселниците ще определят кой е най-подозираният за Къртица участник.

 

 

Ново развитие в драматичните отношения на Деян и Радина се очаква по време на лайфа на Къртицатра тази вечер. В стаята за откровения двамата изразиха желанието си Радина да си тръгне от шоуто. От своя страна Деян коментира, че иска да остане.

 

 

Дали Радина ще преосмисли решението си и ще предпочете да не си тръгва и да подкрепя своя любим в Базата до края на шоуто или ще помоли продуцентите да си замине още днес? Това предстои да бъде решено и от двете страни, по време на живото предаване довечера.

 

 

 

 

Междувременно в Базата се появиха нови знаци около самоличността на саботьора в Групата. Музикално оформление с песента на Уикеда "Уиски с фъстъци", посрещна Заселниците в Базата. Масата им бе заредена с осем купи фъстъци и две бутилки с уиски. Всички единодушно приеха, че това са знаци водещи към Къртицата. Вживявайки се в ролята на детектив Деян Донков заключи, че тези знаци водят към участника, който не обича уиски и фъстъци. Според Тодор новите улики водят към Марина. Дали тя ще получи най-много копия от Заселниците по време на ритуала в Пещерата предстои да разберем довечера.

 

 

Чети и: Зрителите заподозряха Тони за Къртица

 

 

Бремеността на Рут Колева предизвика бурни реакции и вълна от коментари зад гърба ѝ в Базата, както и в катуна на Моро и Валя. Марина и Велислава, които са на гости при ромите, разсъждаваха върху изненадващата новина и как това ще се отрази върху отношенията на Рут и Любо.

 

 

Гост коментатори в студиото на Иван и Андрей тази вечер ще бъдат Любен Дилов-син, Иво Танев, Ирина Тенчева, Цветелин Кънчев и Николета Лозанова.

 

 

Какво изкушение ще бъде отправено към Жени Калканджиева и кой ще си тръгне от шоуто завинаги, гледайте тази вечер на живо по TV7 от 20.00ч.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу