Жени Калканджиева напусна "Къртицата"

 

Радина си тръгна от шоуто

 

 

Снощи, след ритуала със забиване на копията в Пещерата, най-много копия получи ветерантката по номинации Жени Калканджиева. За трети път тя се яви на елиминационен тест, този път срещу Тони Христов. С един верен отговор повече Тони успя да извоюва мястото си в шоуто, където той ще прекара една седмица в изолация при ромите Валя и Моро.

 

 

В сряда вечер, в Стаята за откровения Радина и Деян пожелаха тя да напусне шоуто и по време на живото предаване в четвъртък вечер тя потвърди намерението си: "Искам да напусна Базата, не се чувствам добре, не се храня, не спя, напрегната съм. Това касае психичното ми и емоционално състояние“. Продуцентите на "Къртицата", уважиха молбата ѝ и тя напусна шоуто завинаги. На излизане тя коментира, че ще се прибере при семейството си и ще чака Деян.

 

 

Изненадите в Базата продължиха след като Рут разбра, че Марина и Велислава са коментирали нейната бременост. "Има ли смисъл да коментирам. Подло е, долно е. Жени им го каза, малко повече говорят, отколкото трябва", коментира разговора им Рут.

 

 

Чети и: Радина решава дали да напусне "Къртицата"

 

 

Една от темите за дискусия между гостите в студиото бе каква е цената на информацията и за колко продаде новината за бременността си Рут. В стаята за изкушения, водещият Иван предложи на Жени Калканджиева да изгледа видеозапис на човек от Базата, който показва скритата му природа, срещу сумата от 1000 лева от бюджета на Групата. Тя прие това изкушение и видя как на предварителните кастинги за шоуто, по искане на главния редактор Велислава му зашлеви шамар. Това предизвика нови съмнения относно самоличността на Велислава. В своя защита тя каза: "Продукцията помага на Къртицата, а не я изобличава".

 

 

Гости в студиото бяха Любен Дилов-син, хореографката Мила Искренова, Иво Танев, Ирина Тенчева, Цветелин Кънчев и Николета Лозанова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу