Танци по тройки в Dancing Stars

 

Гала изненада Румен Луканов бонсай

 

 

Алфредо отправи тройно предизвикателство към звездите на Dancing Stars – тази вечер – двойките в спектакъла на сезона ще танцуват по тройки, броени дни преди големия финал на шоуто.

 

 

Део ще излезе на сцената с Елена и Ралица, като те ще покажат джайф. Пасо добле между двама партньори – Живко и Калоян, ще представи Елен Колева. Най-възрастният танцьор в шоуто Фил и най-младият от звездите –  Ангел, участват в общия им джайф с партньорка Дорина. Стелла, заедно с Наско и Петя, ще представят салса за трима, а Петко Димитров ще танцува самба заедно с Яна и Лили.

 

 

Довечера в ефира на Нова ТВ звездите ще споделят спомените си от своите абитуриенски балове, а зрителите ще разберат, че бохемът Петко получил от баща си подарък трабантче, а Стелла не е имала бал.

 

 

 

 

Тази сутрин Гала подари на Румен Луканов истинско дърво-бонсай, докато водещият и партньорката му от Dancing Stars Ралица бяха гости в "На кафе". Поводът за тази колегиална закачка бе фактът, че Румен неведнъж се самоиронизираше, като сравняваше танцовите си умения с "подвижността" на растение.

 

 

"Ти наистина беше дърво, но разцъфна", похвали го Гала. Водещият на "Сделка или не" сподели, че не съжалява за участието си в шоуто. Той е убеден, че е дошло времето на сцената да останат само танцуващи звезди, каквито според  него са  Део, Ангел и Елен Колева.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу