Заселниците разделени на два лагера

 

Зрителите подозират Тони Христов за къртица

 

 

Само 19 дни преди големия финал на Къртицата на 17 юни, в Базата се води истинска студена война между два основни лагера. От една страна е приятелският кръг на Гиби, Тошко и Киро, а от друга е обединението на Велислава, Икебаната и Марина, които от известно време се представят като големите жертви в шоуто.

 

 

Деян Икебаната безспорно е един от най-противоречивите образи в Базата. От една страна стои скандалният образ на изпълнителя на "Съчки събирам", а от друга – ранимата и изключително емоционална  натура, която той разкри в шоуто до този момент. Тази вечер певецът  ще се почувства неразбран от останалия свят, защото на дневен ред в Базата е стойността на творчеството му. Деян Икебаната запази самообладание пред погледа на своите съотборници - Любо, Кирил и Тодор, но няколко часа по-късно той реши да сподели болката си от това, че се чувства недооценен с единствения човек, който сякаш го разбира в Базата – самия себе си.

 

 

От първия ден на шоуто Велислава не пропуска удобен момент, в който да разкаже за трудния си живот и неприятните моменти от своето минало. В началото това предизвика съчувствието  на почти всички в Базата, но отскоро повечето от останалите участници приемат това като стратегическо поведение от нейна страна с цел да се изкара жертва пред зрителите и така да спечели  в шоуто. Всичко това постави Велислава на мерника на Любо и Тодор.

 

 

Снощи зрителите заподозряха за Къртица Тони, който в четвъртък  за втори път ще отиде на елиминационния тест и ще се изправи срещу другия заподозрян от участниците в Базата. Остават малко повече от две седмици до финала и всички Заселници се борят за него и наградата. Това се отразява и на взаимоотношенията им в Базата. Но по време на изпитания и мисии, участниците се държат много солидарно и взаимно се подкрепят.

 

 

 

 

По време на живото предаване във вторник вечер участниците трябваше да пренесат десет змии от една кутия в друга, но само с уста. Всички в групата се справиха успешно, което намали количеството пясък необходимо за голямата битка на Арената. В нея Велислава, Тони и Кирил бяха поставени в кутии и заровени с пясък.

 

 

За седем минути Гибона, Марина и Тодор, трябваше да изровят с ръце своите "погребани" партньори. Марина, която трябваше да спаси Велислава до последната секунда се бореше с пясъка, като накрая се разплака от умора и отчаяние, че няма да успее. Пулсът на Велислава драстично се  повишаваше, което още повече увеличи напрежението на Марина. Финалът беше успешен и за нея и Групата спечели общо 12 000 лева за бюджета си.

 

 

Чети и: Международен фестивал по ориенталски танци в София

 

 

Тази вечер зрителите ще станат свидетели на още една успешна за Заселниците мисия. В Кресненското дефиле над р. Струма те трябваше да пренасат чували пълни с 3D пъзели. Как се справиха с това изпитание и колко пари донесе за бюджета им? Гледайте дейли епизода на Къртицата от 20.00 часа, само по TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу