Заселниците обединяват сили срещу Велислава

 

Икебаната сънува мокри сънища

 

 

Във вторник вечер участниците получиха нови жокери, за това кой е предателят в Базата и те се превърнаха в повод за нови шеги с любимата жертва на всички - Велислава. През последната седмица Велислава успя да си навлече гнева на повечето участници.

 

 

Последният ѝ конфликт бе с Тодор и се разрази по време на битката в сряда. Тогава Тошко разбра, че Величка го е обявила за Къртицата и почти я вдигна във въздуха заради това. След като се върнаха обратно в Базата, двамата се подминаваха като пътни знаци и това натежа ужасно на Велислава. След като се допита до Гибона, Велислава реши да потърси и друго мнение по въпроса – това на големия си подръжник в Базата – Икебаната. В крайна сметка тя събра сили и отиде да говори с Тодор, за да стане ясно, че младото момиче май отново е драматизирало нещата.

 

 

 

В последното си предаване, Мартин Карбовски пожела да осъществи пряка връзка от Базата с Рут Колева. По време на интервюто си, журналистът изказа теза, че тя е пример за младите момичета в България и дори само заради това не трябва да прави аборт, което вбеси и без друго обърканата в момента певица. След интервюто, Рут се върна при Групата разгневена от коментарите на журналиста. "Все едно бях на съд!", коментира участието си Рут, която разбра и за заглавията в някои жълти вестници и това я накара да защити достойнството си и да пожелае да напусне шоуто. Рут Колева, която е неимоверно силна за годините си за първи път изпадна в дупка, в каквато никой не я беше виждал.

 

 

Чети и: "Хариша и Tайнственият остров" по БНТ1

 

 

Напрежението на финала на "Къртицата" се отразява различно на участниците. След повече от два месеца в изолация Икебаната сънува първите си мокри сънища и ги разказа на останалите участници. Какво се случва в чудния свят на Деян Неделчев и как се развиват отношенията между него и останалите Заселници ще разберете от дейли епизода на Къртицата тази вечер от 20.00 часа само по TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу