Петко Димитров и Яна напуснаха Dancing Stars

 

Предстои седмица на победителя

 

 

Тройната войнишка самба на Петко, Яна и Лили им донесе "уволнение". Олимпийската шампионка Стефка Костадинова и Ивайла Бакалова дадоха своята подкрепа за "Краля на нощта", но не успяха да наклонят везните в негова полза. Не помогна и  внушителната охрана на Петко, които подпираха с усмивка журито в гръб, преди да кометират танца на двойката. Титулуваните като най-красива двойка в предаването – Петко и Яна напуснаха дансинга 2 стъпки преди финала след 11 седмици присъствие на сцената.

 

 

Стелла и Наско  станаха първите сигурни полуфиналисти и останаха извън танцовите дуели в последната вечер на редовни танцови елиминации в Dancing Stars.

 

 

Део и Елена  са втората двойка полуфиналисти в резултат на зрителския вот. Подкрепяха ги водещият  Ники Кънчев и шампионката Таня Богомилова, а към тях се присъедини и Графа, който изпълни най-новото си парче "А дано, ама надали" в компанията на очарователната Михаела Филева и VenZy.

 

 

Елен и Калоян представиха огнено пасо добле за трима с участието на Живко, заслужено обраха овациите на вечерта и също се класираха за полуфиналите. Мария Силвестър и актьорът Стефан Щерев поздравиха Елен за смелостта ѝ да признае публично  своя грешка и силата ѝ да започне  ново начало.

 

 

 

 

Най-младата двойка Ангел и Дорина получиха приятелско рамо от Поли Генова и Михаела Филева. Темпераментният им джайв бе блестящо изпълнен и не остави никакво съмнение в публиката.

 

 

Специални гости в снощното шоу бяха световните вицешампиони от Венецуела – Джон Ербан и Клариса Санчес, които представиха своето неповторимо аржентинско танго. Мариана Попова в компанията на Дани Милев Бенд изпя на испански най-новата си песен "Търся те".

 

 

В понеделник 4-те двойки, които достигнаха до полуфинал ще представят своите нови танци и огледалните хореографии, отправени като предизвикателство от строгия съдия Калин Сърменов. Една от тях ще напусне шоуто, а на  финала за титлата ще се борят най-добрите три двойки.

 

 

Чети и: Тони Рапонска направи филм от червения килим в Кан

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу