Accept признаха Kаварна за световна рок столица

 

Thunder и Aria се срещнаха с фенове

 

 

Вчера се състоя първата част от Kavarna Rock 2013. Фестивалът събра любителите на рок музиката със страхотни банди и оправда напълно очакванията на феновете. Първият ден от феста беше открит от Черно фередже. Бандата излезе със забавни костюми, като най-колоритен беше басистът Фънки, който беше облечен в розова рокля и руса перука.

 

 

 

 

Thunder и Aria успяха да се срещнат с фенове след репетициите си. Още в ранния следобед имаше огромни групи хора, които очакваха рокаджиите за автографи. Руската банда позната като "Източния Айрън Мейдън" беше посрещната с руски знамена и много ентусиазъм и за пореден път беше утвърдена от феновете като класика в руските рок и метъл изпълнители.

 

 

Accept от своя страна направо взриви феновете, още със самото излизане. Wolf Hoffmann наелектризира въздуха, като заби с новата си поръчкова китара, чакана с нетърпение от заклетите фенове през последните месеци. Mark Tornillo, който в вокал на бандата от 2010г., изпя някои от най-големите хитове на бандата, още от времето на  Udo Dirkschneider. Под небето на Каварна зазвучаха Metal Heart, I’m a Rebel и, разбира се , песни от албума Stalingrad.

 

 

Чети и: Beady Eye пускат нов албум

 

 

Първата вечер от фестивала завърши зрелищно с невероятен бис, саунд на световно ниво и сцена която завладя вълните от рок фенове. Accept направиха подобаващ финал с думите - ”Каварна е световната рок столица”, които бяха истинско признание за фестивала.

 

 

Днес Kavarna Rock ще представи Аналгин, Alisa, Doro Pesch и разбира се Purple, които ще закрият подобаващо Kavarna Rock Fest 2013.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу