Пловдив с ново място за музика на живо

 

Live Club Galaxy

 

 

На 6 юни започва тридневното шоу, с което отваря врати Live Club Galaxy – първият по рода си клуб с изцяло концертна програма в Пловдив, който с капацитета си от близо 1000 души и 450 седящи места се нарежда сред най-големите сцени за жива музика у нас. Едни от първите гости ще са Устата и дуетните му половинки, както и балет Нова.

 

 

Live Club Galaxy се отличава с нестандартни дизайнерски решения и светлинното шоу, а озвучаването е проект на Тони Хадад, работил по голяма част от легендарните концерти, случили се у нас, сред които Deep Purple, Whitesnake и Paco de Lucia. Първата вечер от откриването е ВИП парти само с покани, а на сцената ще бъде Устата, като популярният рапър ще представи за пръв път пред пловдивската публика чисто новото си парче - "Drug”.

 

 

 

 

Чети и: Десислава дялка скала с чук и длето в Базата

 

 

Партито продължава цели три дни, в рамките на които на сцената ще се качат още известни лица, а абсолютната кулминация ще се случи през третата вечер, когато балет Нова ще представят уникалното си денс-шоу. Имено Нова ще са първите резиденти на Live Club Galaxy - всяка седмица топ-балетът ще има шоу с хореографии и импровизации, подготвени специално за клуба.

 

 

Програмата на клуба обещава най-атрактивните имена в българската музика, а от есента ще се включат и гостуващи чуждестранни артисти.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:    

Още Шоу