Deep Purple разтърсиха Каварна

 

Бандата подари първото живо изпълнение на  Now What!? на българската публика

 

 

Вчерашният ден отбеляза края на тазгодишния Kavarna Rock 2013. Фестивалът продължи два дни, като успя да събере хиляди фенове и да представи групи на световно ниво. Музикантите отново показаха, че Каварна е едно емблематично място за рок музиката, а фестивалът е успял да извоюва сериозни позиции в рок събитията.

 

 

 

 

Вторият ден от Kavarna Rock започна със Звезди и неговата група Аналгин. Бившият вокалист на Ахат сподели, че очаква много интересни бъдещи проекти и свежи идеи от момчетата, с които свири в момента.

 

 

 

 

Руската група Алиса имаше емоционална среща с музиканта Стенли, който се оказа приятел на вокалиста на бандата Костя. "Не сме се виждали от много години. Радвам се, че имах възможност да изненадам Костя. Преди време ми предложиха да работим заедно, но за съжаление нямаше как да се случи в този момент. За мен, обаче това е голяма чест",  споделя вокалистът, познат от "Тангра", а по-късно и от соловата му кариера.

 

 

 

 

Doro Pesch, която беше една от големите звезди на феста това лято, направи истински фурор на среща с феновете си. Около 150 души чакаха с тениски, дискове и огромното желание да се докоснат до метъл кралицата. Doro за пореден път доказа, че е звезда от световен ранг, като успя да накара  почитателите си да се чувстват истински специални. Придружена от охрана, Doro се разходи многократно сред тълпите от фенове, давайки десетки автографи и снимки.

 

 

"Имам невероятни спомени от Kavarna Rock. За мен е много емоционален момент, че отново съм тук и ще мога да обменя този незабравим заряд с българската публика",  казва усмихната метъл икона. Излизането на Doro пеше посрещнато с голяма емоция от публиката в Каварна. Стадионът беше огласяван не само от певицата и нейната банда, но и от публиката, която пееше заедно с Doro най-големите парчета през многогодишната ѝ кариера.

 

 

 

 

След като публиката беше доведена до истинска еуфория, последва и грандиозният финал, а именно излизането на рок титаните Deep Purple. Бандата имаше място не само като хедлайнер на вечерта, но и като закриваща банда на целия фестивал. След два дни, наситени с много рок и Purple увенчаха Kavarna Rock с музиката, която е докоснала милиони фенове през годините. Титаните Purple отново показаха защо са толкова слушани и обичани сред различните поколения. Препълненият стадион се потопи в звуците на Purple, които подариха именно на българската публика първото живо изпълнение на своя нов албум Now What?!.

 

 

Чети и: Пловдив с ново място за музика на живо

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:    

Още Шоу