Део напусна Dancing Stars, но спечели любов

 

Стелла беше порицана от журито

 

 

Полуфиналът в Dancing Stars започна красиво, мина през скандал и завърши с любов. Четирите двойки имаха оспорвана среща на дансинга, където емоциите взеха връх. Последното предизвикателство към звездите бе дадено от Калин Сърменов - "огледален танц" с друга професионална двойка. Любимецът на пубиката – Део, напусна Dancing Stars, а Стелла, Елен Колева и Ангел се класираха на финал в битка за титлата "Крал и кралица на бала".

 

 

Влюбените Део и Елена напуснаха дансинга с усмивка, а Део призна, че най-голямата награда за него е срещата му с Елена. Индивидуалният им фрийстайл танц не бе на нужната висота, но любовният квартетен джайв заедно с Ралица и Дидо компенсира  недостатъците им с красив финал, на който Део надскочи Елена от място.

 

 

 

 

Стелла Ангелова предизвика скандал в шоуто с непристоен жест към съдията Калин Сърменов по време на видео-визитката. Повод за това стана негов коментар, че тя не е достатъчно чувствена в танците си. Нейният жест предизвика светкавична реакция в журито с резултат от 26 точки. Алфредо обобщи съдийското мнение, че проблемът на  двойката Стелла и Наско е, че се мислят за по-добри, отколкото са. Въпреки скандалите, критиките и ниските оценки, публиката подкрепи двойката и ги остави да се борят за финала.

 

 

 

 

Елен Колева и Калоян се представиха великолепно. Индивидуалният им фрийстайл бе подкрепен от най-красивия фокстрот за четирима, заедно с Светльо и Петя, и заслужен резултат от 40 точки.  Алфредо възкликна емоционално: "Искам да плача, но нямам сълзи", а Галена  ги поздрави за перфектната техника и допълни, че това е най-добрият квартет за вечерта.

 

 

 

 

Ангел и Дорина изправиха всички на крака с изключителния си фрийстайл по Елвис Пресли, в който бяха вложили елементи от 6 стила танци. Огледалното аржентинско танго с Живко и Елена, добави още блясък в красивото им изпълнение. На Алфредо му замириса на победа, а на водещата Алекс на  десетки. Резултатът бе 38 точки и класиране на финала.

 

 

Чети и: Deep Purple разтърсиха Каварна

 

 

След 13 седмици усилени тренировки и емоционални танци в петък, на 7 юни, една от двойките ще спечели блестящата купа на Dancing Stars. Коя е тя, предстои да видим.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:    

Още Шоу