Родени за живот

 

Един концерт на милост и надежда

 

 

На 7 юни от 19 часа в Балната зала на Военния клуб ще се състои концертът "Родени за живот" в подкрепа на "Шарената къща - Дом за мама и деца".

 

 

Това е проект в подкрепа на майките, които сами отглеждат своите деца. Поради различни причини – домашно насилие, развод, смърт на съпруг, изоставяни – родителките са принудени да отглеждат и възпитават децата си, осигурявайки необходимият им жизнен стандарт, или да ги оставят в социални домове на грижите на непознати хора.

 

 

Чрез реализирането на проекта "Шарената къща – Дом за мама и деца" се създава уютна, здравословна атмосфера, в която семейството се възстановява и продължава заедно. Децата се чувстват сигурни с най-свидното - родната си майка, а тя може да им даде цялата си любов и внимание.

 

 

В концерта ще вземат  участие Богдана Карадочева, Миро, Ангел и Моисей, Мария Илиева, Училище по изкуства „Щастливи деца” и други.

 

 

На събитието ще бъде представена лентата на Тони Четрафилова – "Заради мама", обявен за филм на годината за режисура и дебют от Филмовата  академия.

 

 

Входът е с дарителски талони – 10 и 20 лева.

 

 

Чети и: Део напусна Dancing Stars, но спечели любов

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу