Заселниците поеха на приказно пътешествие

 

Зрителите заподозряха Велислава за Къртица

 

 

След като вчера Заселниците трябваше да хапнат угоени, сочни и добре изпечени лабораторни плъхове на шиш в битката "Рататуи", днес ще ги видим в едно много по-приятно и забавно предизвикателство - "Приказката на Къртицата". По случай Деня на детето, 1 юни, Заселниците получиха по един костюм на приказен герой и бяха оставени на Централна гара. От там, разделени на три групи те трябваше да стигнат до Южния парк за малко повече от час. За пътуването си те имаха само два билета за градски транспорти и 20 лв бюджет, с които трябваше да купят цветя, книги и балони от различни места на София.

 

 

 

 

Така през София минаха три отбора приказни герои - Гибона беше Мечо Пух, Тодор – Тарзан, Кирил - Пинко Розовата пантера, Рут – магьосница, Любо - Попай моряка, Деян Неделчев - Тенекиеният човек, Деян Донков – нинджа, Десислава -розово зайче, Велислава – Пепеляшка,  Марина- Малката Русалка.

 

 

По пътя си през софийските улици Заселниците попаднаха в редица комични и изненадващи ситуации и се порадваха на свободата си след повече от два месеца в изолация. По средата на шоуто жените в Базата, начело с Емануела, обмисляха къде на шега, къде сериозно, план как да изгонят мъжете. 12 дни преди големия финал, Марина за пореден път е в изолация при Валя и Моро, което означава, че в Базата останаха само две жени. Въпреки, че Велислава и Рут не са се подкрепяли досега, обстоятелствата в шоуто ще ги сближат в самия край.

 

 

 

 

Приятелските взаимоотношения между Кирил и Гибона, които започнаха още в началото на формата, претърпяха промени в течение на времето и Кирил се сприятели с Тодор. Двамата сформираха един от най-интересните тандеми в българския телевизионен ефир. Това или невъзможността на Кирил да участва в някои мисии, заради контузията му в кръста, накара Искренов да погледне Ефремов с други очи. Няколко дни по-рано двамата имаха нощно спречкване, което даде сигнал за напрежение между тях. Тази вечер Гибона съвсем ще подпали искрата и ще отправи директно обвинение към Киро, че е симулант.

 

 

Чети и: Део напусна Dancing Stars, но спечели любов

 

 

Оказа се, че за повече от два месеца Къртицата не е единственият добитък, който вирее там, защото  едно ранно утро първия си дъх пое и едно малко пиленце, което Икебаната почуства като свое дете.

 

 

За всичко това и дали нашите приказни герои успяха да се справят с мисията "Приказката на Къртицата", гледайте тази вечер от 20.00ч. по TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу