Валя иска да напусне Моро

 

Велислава се бори за оставане

 

 

Тази вечер Велислава, която беше номинирана от зрителите за Къртица, ще се изправи на елиминационен тест по време на живото предаване, когато Заселниците ще определят кой е най-подозираният от тях участник.

 

 

Драмите в ромското семейство изместиха епицентъра на събитията във вторник по време на лайфа и днес зрителите ще станат свидетели на обещаното видео за мераците на Икебаната да направи дете на Марина, както и уникалния шанс да видят, как би изглеждало евентуалното тяхно бебе.

 

 

 

 

След вихрушката от чувства, ревности и обвинения в ромското семейство, на които станахме свидетели на живо във вторник, Марина се върна в катуна, а Валя заяви, че след края на предаването напуска Моро. По-късно обаче, Валя реши да насочи гнева си към Марина, като открито я обвини, че флиртува с мъжа ѝ и я нарече “хитър егоист". Като жертва се изживява и самия Моро: "След 17 юни, едната си отива, а другата си тръгва. Голяма жертва стана Моро, голяма".

 

 

 

 

Чети и: Рафи победи в "Като две капки вода"

 

 

Гости в студиото на живото предаване в четвъртък вечер ще бъдат Владислав Прелезов, рапърът 100 кила, Юлияна Дончева, Мая Савова и постоянната коментаторка Марта Вачкова.

 

 

Какво мисли Рут за приятеля на Велислава, какъв секс прави Икебаната, както и кой ще напусне завинаги Къртицата? Гледайте шоуото тази вечер на живо по ТV7 от 20.00ч.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу