Лятото на Рут започва в Студио 5

 

След концерта на 20 юни изпълнителката ще се раздели със София, за да се насочи към неочаквани дестинации

 

 

В нетърпеливо очакване на лятото, на 20 юни в "Студио 5" Рут Колева ще направи последния си концерт преди настъпването на новия сезон.

 

 

Певицата подготвя едно специално шоу, в което ще зарадва публиката с новото си парче с текст на български - “Виждам те”, чийто клип засне наскоро. Видеото, с режисьор Деница Даскалова и оператор Дамян Димитров, разказва загадъчна история за не съвсем случайни срещи и разминавания между Рут и романтичен млад мъж. Клипът ще дебютира в интернет съвсем скоро, а първото изпълнение на песента на живо ще бъде именно в “Студио 5”.

 

 

Освен това концертът на 20 юни ще доближи повече от всякога посетителите на "Студио 5" до предстоящия втори студиен албум на Рут - с водещия сингъл "Better" и още от песните, намерили място в диска. Няма да липсват и фаворитите на публиката - "Защо?", "Близо", "Fever" и др.

 

 

Музикалното преживяване в Студио 5 е с начален час 22:00, а билетите са на цена от 10 лв.

 

 

Утре приключва и турнето на Рут Колева, обхващащо пет български града. Вдъхновена от страхотното посрещане на публиката и уникалната атмосфера в някои от местата, Рут вече крои планове за нова концертна обиколка.

 

 

Чети и: Видео: Мария Илиева - Играя стилно

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу