Извънредни елиминации в "Къртицата"

 

Кръв и мляко - филналният коктейл в шоуто

 

 

Още един Заселник ще си тръгне от Базата на Къртицата шест дни преди грандиозния финал на шоуто. Кой ще бъде той, ще разберем тази вечер в живото предаване, когато избраният от зрителите и от Групата за Къртица ще се изправят един срещу друг на елиминационен тест.

 

 

Вторник  вечер е време за изпитания и битки за Заселниците, които вече се готвят за последното Предверие преди финала на шоуто,  наречено "Кървав шейк", както и за последната голяма битка на Арената, наречена "Стълба към небето". В Предверието, Заселниците ще трябва да изпият коктейл от 150мл. кръв и мляко. Ако се справят с това лятно изкушение, те ще спечелят време за следващата голяма битка.

 

 

В нея участниците ще трябва да се изкачат по двайсетметрова стълба, закачена на кран, носейки със себе си голям щит, като разстоянието между стъпалата ще бъде почти един метър. Дали ще се случи тази битка или метереологичните условия, предвещаващи гръмотевична буря, ще объркат плановете на екипа на предаването, все още е под въпрос. За да завърши успешно това изпитание, Заселниците ще трябва да се изкачат до върха на стълбата и да закачат щита. Всеки отбор ще разполага с 15 минути за да спечели пари за сметката на Групата.

 

 

По време на живото предаване във вторник вечер предстои финалната развръзка в ромската драма на Моро и Валя. Скандалите между двамата не утихват вече няколко седмици. Какво ще се случи с тях, след привидното затишие в ромския катун и дали ще останат заедно и след шоуто? Тази вечер продуцентите ще предложат на двойката няколко варианта, чрез които да решат семейните си проблеми.

 

 

За да коментират случващато се в Базата, гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Светослава Тадаръкова, Емил Кошлуков, Яна Грудева и постоянната коментаторка Марта Вачкова.

 

 

Чети и: "A to JazZ Festival 2013 – America Latina" се мести зад басейна "Спартак"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу