Концерт за децата, жертви на агресия

 

Събитието започва в 19:00ч. пред Сити Център София

 

 

Момчетата от „Vоice Of Boys”, Сантра, Боряна Бонева, C Beatz - Цветомир Цонев, известен със смесването на бийтбокс и гайда подкрепиха Стрийт арт Спектакъл, който ще се състои на 4 юни – Международен ден за защита на децата, жертви на агресия.

 

 

Събитието започва в 19:00ч. пред Сити Център София и включва „Фотосесия на живо”. Главни героини в нея ще бъдат моделите и грижовни майки: Маги Желязкова, Биляна Йотовска и Невена Воденичарска заедно с техните деца. Те ще демонстрират на живо чудесата, които прави грима на звездите.

 

 

На събитието ще има още кът за рисувани послания „Подай ръка на дете в нужда”, фотоизложба „Детското насилие не е тема табу”, огнено шоу, пантомима и представяне за пръв път на видео клипа за националния телефон за деца: 116 111.

 

 

Спектакълът организира различни форми и артисти от сценичните и улични изкуства, обединени от обща кауза „НЕ! на насилието върху деца”.

 

 

Организатор на събитието е Национална младежка медийна асоциациа, която работи в обществена полза, в партньорство с Държавната агенция за закрила на детето – ДАЗД и под патронажа на нейния председател – г-н Калин Каменов.

 

 

От 10:00ч. до 20:00ч. експерти от ДАЗД ще консултират в информационни шатри гражданите по въпросите за защита и превенция на насилието върху деца.

 

 


 

Още Шоу