Milenita и Funky Miracle посрещат официално астрономическото лято

 

Певицата снима видео клип към парчето "Пия за Мария" и се готви за лятно турне

 

 

Миленита и новата ѝ група Funky Miracle ще превземат сцената на клуб Blender вечерта на 22 юни (събота), за да посрещнат астрономическото лято с ексклузивен музикален коктейл от суинг, фънк и ню джаз.

 

 

Винаги усмихнатата певица и момчетата от бандата обещават да доскъсят съвсем най-късата нощ в годината с нови, неочаквано зареждащи версии на  "Вевеве, сеир, беге”, "Да ти го начули", "Пия за Мария" и още песни за лято и море.

 

 

След лайва най-ненаситните за парти емоции могат да продължат да танцуват до зори под звуците на стилен суинг и джази микс от резидентите на Blender Dj DiMo и Dj Dr. Feelgroove.

 

 

Най-новите парчета на Миленита, които ще прозвучат на живо в клуб Blender, вече отбелязват рекорден брой гледания в YouTube канала на Миленита. Голяма част от тях ще влязат в предстоящия ѝ трети албум, в който музиката и текстовете както и досега ще са изцяло нейно дело.

 

 

Чети и: Няма почивка за звездите от "Като две капки вода"

 

 

След първите два - "Do It Again" и "Gato", третият албум ще носи същия ярък, силно разпознаваем и индивидуален почерк на певицата, който трудно подлежи на конвенционални стилови определения.

 

 

Междувременно Миленита започна снимки за новото си видео към парчето "Пия за Мария", което ще бъде готово малко преди старта на лятното ѝ турне, стартиращо през юли.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу