Шестима участници на финала на къртицата

 

Зрителите решават кой ще победи в първото издание на мащабното риалити

 

 

Броени дни преди финала на "Къртицата", Заселниците вече нямат търпение да разконспирират саботьора сред тях. В продължение на три месеца участниците се бориха за успех в десетки битки и предизвикателства, като след всяка победа прибавяха определена сума към бюджета на Групата, а при неуспех същата сума отиваше в сметката на Къртицата.

 

 

Пет дни преди края на шоуто в бюджета на Къртицата има 105 550 лева,а в бюджета на Групата 119 450 лева. На 17 юни, понеделник, на финала на "Къртицата" шестима души ще се борят за победа в шоуто. По време на последното живо предаване за финала останалите шестима Заселници ще се явяват заедно на тестове за самоличността на Къртицата, като след всеки тест един от тях, дал най-малък брой верни отговори, ще отпада.

 

 

На финала на предаването ще оцелеят само трима души, като един ще бъде Къртицата. Точно в този момент Къртицата ще бъде разкрита от водещите. Ако към момента на разкриване на самоличността на саботьора над 50 процента от зрителите са познали кой е Къртицата, един от изпратилите смс зрители, ще има възможност да спечели сумата натрупана от Къртицата. Това ще стане чрез жребий, който ще определи имената на трима от зрителите изпратили смс-и. Те ще се явят на тест, идентичен на този в шоуто, проведен със същия софтуер.

 

 

Въпросите на теста ще бъдат свързани със съдържанието на шоуто и отношенията между Заселниците в последните три месеца. Зрителят, дал най-много верни отговори, ще спечели сумата, натрупана по сметката на Къртицата, която към момента е над 100 000 лв. Имената на тримата късметлии ще бъдат изтеглени на живо в ефира на ТV7 до края на следващата седмица.

 

 

Чети и: Няма почивка за звездите от "Като две капки вода"

 

 

Предпоследната голяма битка на Арената - "Стълба към небето", която бе отложена заради лоши метереологични условия, ще се проведе на живо довечера. В нея участниците ще трябва да се изкачат по двайсетметрова стълба, закачена на кран, , носейки със себе си голям щит, като разстоянието между стъпалата ще бъде почти  един метър. За да завърши успешно това изпитание, Заселниците ще трябва да се изкачат до върха на стълбата и да закачат щита. Всеки отбор ще разполага с 7 минути за да спечели пари за сметката на Групата.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още Шоу