Финалът на "Къртицата"

 

Четвърт милион лева е наградата в мащабното риалити

 

 

Дългоочакваният финал на "Къртицата" ще събере за последен път в Базата всички участници, които заедно със зрителите ще получат отговор на въпроса, който България си задава през последните три месеца – "Кой е Къртицата?".

 

 

Зрителите ще решат кой е най-достоен да бъде победител в първия сезон на шоуто в България, както и дали саботьорът в Групата ще си прибере натрупаната в бюджета си сума, която към момента е 110 550 лева. Повечето от феновете на шоуто във Facebook, които вече са 60 000 хиляди, смятат, че най-достоен да спечели предаването е Любо. Амбицията, упоритостта, интелигентността и острият му ум го определят, като най-подготвен и заслужаващ да вземе наградата.

 

 

За Къртицата в Групата, най-подозирани от феновете на предаването са: Кирил Ефремов, Деян Неделчев и Тодор. В живото предаване, което по изключение започва в 17.30 часа, ще се случат много дългоочаквани неща, както и няколко изненади.

 

 

Рут, Икебаната и 100 Кила ще се съберат на сцената в Базата за да зарадват феновете с хитово изпълнение на парчето Spectrum на английската група "Florence and the machine". В първите минути на лайфа зрителите ще могат да проследят какво се случи през последните три дни от престоя на Заселниците в Базата. Ще  бъдат показани  най-добрите моменти на всички отпаднали участници, които ще бъдат почетни гости в студиото и за последен път ще се опитат да отгатнат кой според тях е Къртицата.

 

 

Чети и: Manu Chao идва в края на лятото

 

 

Зрителите и участниците ще имат шанса да си припомнят най-доброто от първият сезон на "Къртицата" в България - най-екстремните преживявания по време на битките на Арената, както и най-емоционалните им мигове – срещата с Денис Родман, сватбата на Емануела, скандалите между Деян Донков и Радина, любовната история на Рут и Любо и много други незабравими риалити.

 

 

Извънредното живо предаване за финала на "Къртицата" ще започне в 17.30 часа в понеделник.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу