5 момичета влизат в най-новата БГ денс формация

 

Танцьорките ще разкрият лицата си пред концерта на Ciara

 

 

Една от най-пазените тайни в БГ хип-хопа – финалният състав на денс бандата Supernova ще бъде разкрит от сцената на 359 Hip-Hop Festival при изпълнението им преди американската аренби звезда Сиара. Формацията е създадена след специална селекция на момичета, проведена от най-добрия български балет Nova, а дебютният видеоклип на бандата се очаква през следващата седмица. Засега единствената информация за Supernova, която продуцентите са разкрили е, че групата има в състава си 5 момичета, всяка различна и отличаваща се по своему, като сред тях има популярно лице от медийното пространство, както и екзотична виетнамка.

 

 

Продуценти на денс бандата са балет Nova, които имат осем годишна история на сцената, включваща работа с най-големите артисти у нас, безброй турнета и участие в концертите на гостуващи световни звезди, освен това са носителки на наградата за най-добър балет за 2011 и 2012 във всички родни класации.

 

 

 

 

Supernova е първият подобен мащабен проект, който съчетава в една банда поп музика и танцова хореография, а занапред се очертава да са един от най-красивите и интересни състави на сцената. Кои са те – ще разберем до броени дни.

 

 

Чети и: Lexter гостува в Club Tequila

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу