Зрителка спечели 112 550 лв от "Къртицата"

 

Албена Кючукова от Пловдив отнесе натрупаната сумата, като отговори на въпросите в теста

 

 

Десет верни отговора донесоха на Албена Кючукова от Пловдив 112 550 лева – сумата натрупана в бюджета на Къртицата през трите месеца на шоуто.

 

 

Тя призна, че ще използва част от парите за да пътува със семейството си. Чекът беше връчен от програмния директор на TV7 Надя Костова, която пожела на победителя парите да ѝ донесат още повече късмет.

 

 

Осем верни отговора даде останалият на второ място Димитър Кръстев от Хасково. Със седем верни отговора на трето място се класира Марийка Дотова от Варна. Тримата зрители бяха изтеглени чрез жребий сред всички фенове, които са изпратили смс с предположение за това кой е Къртицата.

 

 

На живо в предаването “Жените говорят” на Терминал 7 тримата се явиха на тест воден от продуцента на “Къртицата на светло” Витомир Съраиванов.

 

 

 

 

Сред десетте въпроса, на които тримата трябваше да отговарят, бяха: В коя група влезе в Базата Къртицата?, Кой от участниците напусна пръв шоуто и стана първата жертва на Къртицата?, Коя е любимата храна на Къртицата?

 

 

Чети и: Lexter гостува в Club Tequila

 

 

Гости на “Жените говорят” с Жени Калканджиева и Мая Савова бяха финалистите в "Къртицата" - Кирил Ефремов, Марина и Любо, които разказаха какво им даде и какво им взе най-мащабното риалити. Кирил Ефремов призна, че най-трудно му е било да скрие ролята си на Къртица от своята съпруга.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу