Сряда с Fuel Fandango

 

Ruth & DJ Furioso и Kottarashky ще подгряват

 

 

Горещ латино фънки звук от DJ Furioso и Рут Колева и циганско-балкански джаз в специален DJ-сет на Kottarashky ще допълнят смесицата от стилове в музиката на испанската формация Fuel Fandango. Дуото пристига с пълния блясък на живото си шоу за първи път у нас на 6 юни в клуб Blender по покана на Fusion Embassy и Посолството на Кралство Испания.

 

 

Публиката ще се наслади освен на чудесната музика на събитието, и на тематични декорация, сценография, urban art и костюми, които са поверени на екипа на Vintage Sofia и дизайнерката Илка Пейчева. Допълнението към цветната атмосфера ще бъдат винтидж визии на триметровите екрани в клуба, които още повече ще разгорещят настроението на присъстващите.

 

 

Вечерта ще започне с фюжън и етно вибрации, селектирани от Kottarashky, който ще направи специално за събитието първия си DJ-сет в последните 3 години. Музикантът току що издаде втория си албум Demoni с бандата си The Rain Dogs, но в Blender публиката ще има шанса да го види сам зад пулта – така, както стартира шеметното пътешествие към уникалния си стил и авторска музика преди няколко години.

 

 

Веднага след него ще се запознаем и със самите Fuel Fandango - певицата Nita и продуцентът и дижей Ale Acosta ще излязат на сцената с барабаниста Carlos Sosa, за да представят  своите слънчеви опияняващи мелодии. Съставките на музикалния им фюжън коктейл са модерна електроника и винтидж усещане, придадено от широко жанрово разнообразие от фънк, рок, поп, синтезатори, китари (испански и електрически), барабани и гласовете на Нита и Але.

 

 

След края на концерта им партито ще продължи със специалния сет на Ruth и DJ Furioso. Комбината работи заедно вече повече от половин година и общото им шоу представлява танцувален джем, в който на фона на внимателно подбрани фънки, соул и латино звуци импровизира свободно един от най-красивите български гласове.  След тях партито ще продължи с резидента на клуб Blender - DJ Andreas.

 

 

Можеш да погленеш и Парти гориво с Fuel Fandango

 

 

 

Още Шоу